Australialaismies osti Guitar Hero III:n 6000 eurolla.

Kanadalainen mies on onnistunut myymään eBay-verkkohuutokaupassa suositun Guitar Hero III -aparaattinsa yli 6300 euron hintaan. Mies myi kitaransa australialaiselle ostajalle. Kanadalainen myyjä, joka on opettajana koulussa, laittoi kitaransa myyntiin sen jälkeen kun hän huomasi joululahjan vastaanottajan, hänen 15-vuotiaan poikansa, polttavan pilveä kavereidensa kanssa. Isä päätti rangaista poikaansa laittamalla lahjaksi tarkoitetun kitarapelin huutokaupattavaksi. eBay-sivulle kirjoittamassaan tilityksessä kanadalaismies kertoo olleensa hyvin huojentunut onnistuttuaan parin viikon etsinnän jälkeen löytäneensä joululahjojen Graalin maljan. Sitten sattui niin, että isä huomasi lahjan vastaanottajan polttavan pilveä takapihalla kahden kaverinsa kanssa. Kitarapeli meni myyntiin sen vuoksi, koska hän halusi kurittaa kakaraansa.

Kanadalaismies oli ostanut Guitar Hero III -videopelin muutamalla kymmenellä eurolla, mutta sai sen myytyä eBayssa yli 6300 eurolla (joka on noin 9100 Yhdysvaltain dollaria). Miehen henkilöllisyyttä ei ole paljastettu, mutta hän kertoo olevansa koulussa opettajana.

Kitarapelin ostanut australialainen mies on ollut eBayn käyttäjä jo tammikuusta 2004 lähtien ja hänellä on 98.2 prosenttia positiivista palautetta.

Kanadalainen isä antoi kuitenkin pojalleen jonkinlaisen lahjan, huolimatta pilven polttamisesta. Isä harkitsi hankkivansa hänelle Nintendo-pelikonsolia varten jonkin pelin — mies ajatteli hankkivansa kelvottomalle pojalleen esimerkiksi Barbie-peliä, sillä siitä hän arveli poikansa vallaan riemastuvan.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot