Tagipilvi: romantiikan rippeet

Uniklubin viides albumi ilmestyy syyskuussa.

Kuvassa Uniklubi. Kuvassa Uniklubi

Uniklubin viides studioalbumi “Kultakalat” julkaistaan 22. syyskuuta. Albumin on tuottanut Apulannan ja Lordinkin tuottajana häärinyt Jyrki Tuovinen. Ensimmäinen single on nimeltään “Aikasi on nyt” ja se saa ensisoittonsa torstaina YleX:llä klo 9.15.

‘Kultakalat’–albumilla ollaan menty iso harppaus kohti live-bändisoittoa; tulossa on selkeä rock-albumi. Levylle on myös hyvin saatu se fiilis, miltä Uniklubi kuulostaa treenikämpillä bändinä. Turha kikkailu on jätetty pois., kertoo Uniklubin laulaja Jussi Selo. Myös biisit on käynyt läpi isomman sävellys- ja sanoitusprosessin kuin aiemmin. Asioita on punnittu paljon ennen kuin rec-nappia on painettu ja bändi on alkanut soittamaan. Kultakalan muisti on pyyhkiytynyt ja näin uusi aika on alkanut.

Uniklubi studioon huhtikuussa.

Lähes harmaasävyinen valokuva viidestä mustiin pukeutuneesta miehestä, jotka seisovat yhdessä rivissä suurten lasi-ikkunoiden äärellä. Kvuan jäsenistä valtaosalla lyhyt tukka. Kuvassa Uniklubi

Uniklubi aloittaa viidennen, vielä nimeämättömän albumin nauhoitukset huhtikuun alussa Hollolan Petrax-studiolla. Levyn tuottaa mm. Apulantaa ja Lordia tuottanut Jyrki Tuovinen. Kappaleet Uniklubin viidennelle studioalbumille on jo pientä viilausta vaille valmiina. Uutta musiikkia kuullaan luultavasti jo ennen kesää.

Kesällä 2010 Uniklubi tarjoilee erikoiskattauksen keikoilla. Uniklubi kiertää osan festivaaleista Romantiikan Rippeet -kokoonpanon kanssa, joka käsittää pianistin, kaksi viulua, alttoviulun ja sellon. Jo tutuista kappaleista kuullaan uusia, hienoja sovituksia. Uniklubin tuotantoon voi tutustua yhtyeen virallisilla MySpace-sivuilla, jossa sijaitsevaan musiikkisoittimeen on ladattu kourallisen verran näytteitä.

Käyttöehdot