Tagipilvi: sami saari

Sami Saari ihmettelee maailman menoa.

Valokuva valkoiseen pukuun pukeutuneesta lyhythiuksisesta Sami Saaresta, joka istuu punaisella sohvalla ja katselee vasemmalle. Kuvan taustalla violetti verho. Lattia on tummanharmaa tai musta. Kuvassa Sami Saari

Huhtikuun alussa uransa viidennen soololevynsä julkaissut Sami Saari pohtii uudella sinkullaan muuttuvaa maailmaa. “Muuttuuko maailma” on jatkoa paljon radiosoittoa saaneelle “Se ei riitä“ -sinkulle, joka oli tuoreen “Vapaa“-levyn ensimmäinen singlelohkaisu. “Se ei riitä” sai paljon soittoa muun muassa Radio Suomessa, jossa se komeili soittolistan ykköspaikalla. Kappale kipusi myös paikallisradioiden Top 20 –listalle.

Rennosti rullaavan “Muuttuuko maailma” -kappaleen takaa löytyy Timo Kiiskinen, joka vastaa kappaleen sanoituksesta ja sävellyksestä. Saaren tyylikäs kitarointi ja sielukas laulu kruunaa kappaleen, joka on saanut suurta suosiota myös Sami Saari trion keikoilla.

Sami Saari on Vapaa 1.4. lähtien!

Valokuva punaisella sohvalla istuvasta miehestä, jolla vaaleat vaatteet ja keltainen liivi. Miehen taustalla ylellinen violetti seinäverho. Lattialla shakkikuvioitua lattialaattaa ja sen päällä tumma matto. Kuva: Heart Visuals /<br />Janne Ainesmaa

Suomalaisen pop- ja soulmusiikin legenda Sami Saari liikkuu esikuviensa Jimi Hendrixin ja Eric Claptonin jalanjäljissä keskiviikkona 1.4. julkaistavalla “Vapaa”-albumilla. Suomenkielistä rock´n soulia sisältävä levy esittelee Saaren tyylitajuisena kitaristina ja rouhean trion nokkamiehenä.

Levy sisältää myös bonus-DVD:n, jolta löytyy tuore Sami Saaren mittavaa uraa käsittelevä haastattelu. Levyltä löytyy myös osio, jossa Saari kertoo “Vapaa”-levyn tarinan ja esittelee jokaisen levyltä löytyvän kappaleen. Mukana on myös “Se ei riitä” -biisin musavideo sekä hilpeää sekoilua ja fiiliksiä tien päältä. DVD:n kesto on noin puolitoista tuntia.

Sami Saari palaa juurilleen — uusi single "Se ei riitä" radiojakoon.

Valokuva tuolilla istuvasta Sami Saaresta. Mies istuu soitinlaitteiden edustalla puuseinäisessä ja -lattiaisessa huoneessa yllään tummat farkut, musta paita ja tummanruskea nahkatakki. Hänellä valkoiset kengät jalassa ja päässä musta lieritön lakki. Kuvassa Sami Saari

Suomisoulin pioneeri Sami Saari tekee näyttävän paluun musiikillisille juurilleen uuden sinkun ja tulevan albumin myötä. Uunituore “Se ei riitä” -single on ensimmäinen makupala maaliskuun 11. päivä julkaistavalta “Vapaa”-albumilta, joka on järjestyksessään Saaren viides studioalbumi.

Nostaessaan kitaran jälleen kaulalleen, Sami Saari tekee paluun uransa alkuhetkiin, jolloin Saari aloitteli muusikon uraansa innokkaana kitaristina. Suomalaisen popmusiikin ystävät muistavat Saaren ikimuistoisista “Onnen kyyneleet” ja “Ainutkertainen”-hiteistään sekä harvinaisen sielukkaasta äänestä. Vastustamattomasti rullaava “Se ei riitä” -single esittelee Saaren myös tyylitajuisena kitaristina sekä rouhean trion keulakuvana.

Suomisoulin kummisetä Sami Saari levytyssopimukseen Jiffel Musicin kanssa.

Jiffel Music levy-yhtiö ylpeänä ilmoittaa tehneensä levytyssopimuksen suomalaisen pop- ja soulmusiikin legendan Sami Saaren kanssa. Pitkän linjan muusikkona tunnettu Saari on uransa aikana ehtinyt vaikuttaa myös useissa eri kokoonpanoissa kuten Veeti & The Velvets ja Sami Saari & Sonics. Komea sooloura sai alkunsa vuonna 1997 “Do Re Mi” -albumin myötä. Tähän päivään mennessä Saarelta on ilmestynyt viisi levyä, joista viimeisin julkaistiin vuonna 2005. Sami on jäänyt suomalaisten musiikin ystävien mieliin muun muassa “Ainutkertainen”, “Onnen kyyneleet”, “Mä teen oikein”, “Sen luonteinen mies” ja “Iisimmin”-hiteillään.

Käyttöehdot