Tagipilvi: uniklubi

Uniklubin viides albumi ilmestyy syyskuussa.

Kuvassa Uniklubi. Kuvassa Uniklubi

Uniklubin viides studioalbumi “Kultakalat” julkaistaan 22. syyskuuta. Albumin on tuottanut Apulannan ja Lordinkin tuottajana häärinyt Jyrki Tuovinen. Ensimmäinen single on nimeltään “Aikasi on nyt” ja se saa ensisoittonsa torstaina YleX:llä klo 9.15.

‘Kultakalat’–albumilla ollaan menty iso harppaus kohti live-bändisoittoa; tulossa on selkeä rock-albumi. Levylle on myös hyvin saatu se fiilis, miltä Uniklubi kuulostaa treenikämpillä bändinä. Turha kikkailu on jätetty pois., kertoo Uniklubin laulaja Jussi Selo. Myös biisit on käynyt läpi isomman sävellys- ja sanoitusprosessin kuin aiemmin. Asioita on punnittu paljon ennen kuin rec-nappia on painettu ja bändi on alkanut soittamaan. Kultakalan muisti on pyyhkiytynyt ja näin uusi aika on alkanut.

Uniklubi studioon huhtikuussa.

Lähes harmaasävyinen valokuva viidestä mustiin pukeutuneesta miehestä, jotka seisovat yhdessä rivissä suurten lasi-ikkunoiden äärellä. Kvuan jäsenistä valtaosalla lyhyt tukka. Kuvassa Uniklubi

Uniklubi aloittaa viidennen, vielä nimeämättömän albumin nauhoitukset huhtikuun alussa Hollolan Petrax-studiolla. Levyn tuottaa mm. Apulantaa ja Lordia tuottanut Jyrki Tuovinen. Kappaleet Uniklubin viidennelle studioalbumille on jo pientä viilausta vaille valmiina. Uutta musiikkia kuullaan luultavasti jo ennen kesää.

Kesällä 2010 Uniklubi tarjoilee erikoiskattauksen keikoilla. Uniklubi kiertää osan festivaaleista Romantiikan Rippeet -kokoonpanon kanssa, joka käsittää pianistin, kaksi viulua, alttoviulun ja sellon. Jo tutuista kappaleista kuullaan uusia, hienoja sovituksia. Uniklubin tuotantoon voi tutustua yhtyeen virallisilla MySpace-sivuilla, jossa sijaitsevaan musiikkisoittimeen on ladattu kourallisen verran näytteitä.

Karmarock18 Harjavallassa 24.7.

Perjantaina 24. heinäkuuta 2009 Satakunnan Harjavallassa koetaan Karmarock18-festivaali. Yksipäiväinen musiikkitapahtuma on Maj Karma -nimisen rokkibändin organisoima tapahtuma, jossa yhtye esiintyy yhdessä monien muiden soitinyhtyeiden sekä artistien kanssa. Paikalle on haalittu esiintymään mm. Mokoma, Uniklubi, Nicole ja Underwater Sleeping Society. Lisätietoja tapahtumasta löytyy sen virallisilta nettisivuilta osoitteesta www.karmarock.com.

Yhden päivän pituiseen festivaaliin, jota nykyään masinoi Maj Karman perustama yhdistys Karmarock Ry, pääsyliput maksavat tasan 21 euroa. Pääsylippuja myydään Lippupalvelun välityksellä. KarmaRockin ovelta ostettavien lippujen hinnaksi on asetettu 25 euroa.

Uniklubi: "Syvään valoon".

Rokkibändi Uniklubi (uniklubi.net) ilmoitti eilen torstaina julkaisevansa maaliskuun alussa, 4. päivä, studioalbuminsa ”Syvään valoon”. Kiekko on bändin järjestysessä neljäs täyspitkä albumi. Siltä irroitettiin esikoissingle ”Polje” soitettavaksi YleX:lle, joka soittaa biisiä yksinoikeudella ainakin sunnuntaihin asti. Single jaetaan kansakunnan radioasemien soitettavaksi maanantain aamulla, jolloin ”Polje” lasketaan myös myytäväksi digitaalisen musiikin myyntipaikkoihin. Äänitteen CD-versio aiotaan prässätä tammikuun lopussa. Singlen soittolistalle sisällytetään nimikkokappaleen lisäksi bonusviisu ”Lasinsirpaleilla”. ”Polje”-kappaleesta Uniklubin sakki kuvasi musiikkivideon hiljattain. Video aiotaan näyttää fanikunnalle jossain vaiheessa tammikuun loppua.

Uniklubi: "Kaikki mitä mä sanoin 2003–2008".

Alhaalta ylöspäin edestä kuvattu Uniklubin bändikokoonpano seisoo suuren kivisen oviaukon edustalla tiukkana rykelmänä. Kuvassa viitisen miestä, joista keskimmäisellä mustaa vaatetta yllään ja punainen kaulariepu sidottuna kaulansa ympärille. Uniklubi on kotoisin Tampereelta

Pop rockia soittava rytmiryhmä Uniklubi (www.uniklubi.net) tulee julkaisemaan jo nyt, julkaistuaan vasta kolme studioalbumia, kokoelma-albumin “Kaikki mitä mä sanoin 2003–2008”. Kiekko sisältää biisejä bändin debyyttilevyltä “Rakkautta ja piikkilankaa”, joka ilmestyi vuonna 2004, “Kehä”-kiekolta vuodelta 2005 ja tuoreimmalta opukselta, jonka nimi on “Luotisade” ja joka ilmestyi viime vuoden puolella. Yhtyeen mukaan kokoelmajulkaisun soittolistalla tullaan kuulemaan aikaisemmin julkaisematon akustinen versio sellaisesta värssystä kuin “Kiveen” ja uudet kappaleet “Rakkaudesta hulluuteen” sekä “Liian lähellä”. Kokoelma-albumista julkaistaan syyskuun puolen välin taittuessa normaalin version lisäksi erikoispainos varustettuna bonus-DVD:llä ja dokumenttielokuvalla “Irti potilaasta”.

Uniklubista kuvakirja.

Uniklubi-bändin jäsenet promovalokuvassa. Yhtyeen jäsenet seisovat nurkassa. Heitä viisi kappaletta, lähes kaikilla päävärinä mustaa vaatetusta. Oikean puolen miehellä on ylösalaisin käännetyn pentagrammin kuva mustassa paidassa valkoisella värillä. Uniklubi on Tampereelta

Vuosikymmenen ikäinen musiikkiryhmä Uniklubi (www.uniklubi.net) tiedottaa tulevansa tekemään Like Kustannuksen kautta ensimmäisen kirjallisen ulosantinsa, sillä yhtye kaavailee “Rakkaudesta hulluuteen” -nimisen kuvakirjan luomista. Kuvakirjan varsinainen graafinen materiaali toimitetaan opukseen valokuvaaja Jarkko Tiitisen toimesta. Uniklubin tiimi kertoi toukokuun lopussa idean kirjan julkaisemisesta syntyneen siitä, kun kuvaaja Tiitinen oli Uniklubin kanssa tien päällä ottamassa valokuvia bändin toimista. Yhtyeen vokalisti Jussi Selo kertoi Suosikki-lehdelle, että valokuvaaja on räpsinyt kuvia bändin kokemuksista jo ainakin 12 000 kappaletta. “Rakkaudesta hulluuteen” koostuu valokuvien lisäksi myös kirjallisesta ulosannista, mutta varsinaisesta tekstisisällöstä Uniklubin joukot eivät ole tähän mennessä juurikaan puhuneet. Yhtye ei tiedä aikooko se julkaista teoksessa myös alaikäisiltä kiellettyä materiaalia.

Käyttöehdot