Tesla julkaisee livelevyn "Alive In Europe!" huhtikuussa.

 • Julkaistu 03.03.2010
 • Tagit:
 • Luettu 1697 kertaa

"Alive In Europe!" -albumin etukannessa näkyy Teslan logo kuvan keskellä. Sen alla näkyy neljä valokuvaa eri ihmisistä, yleisöistä ja bändin jäsenistä. Kuvan oikeaan yläkulmaan kirjoitettu mustalla värillä äänitteen nimi. Julkaistaan 23.4.2010

Amerikkalainen hard rockia jyrisevä Tesla on aikeissa tuoda esiin livealbumin “Alive In Europe!” huhtikuun 23. päivä. Levy-yhtiö Frontiers Recordsin kautta julkaistava opus on nimensä mukaisesti varustettu yhtyeen Euroopan alueella tekemien keikkojen biisitaltioinneilla. Kalifornialaisyhtyeen livelevy on vain toisen Teslan suunnittelemista live-esiintymisten taltiointeja käsittelevistä julkaisuista, sillä rytmiryhmän basisti Brian Wheat paljasti aikaisemmin “Alive In Europe!” -opuksen lisäksi julkaistavan toinen erillinen painos yhdysvaltalaiselle yleisölle, joka sisältää biisimateriaalia keikoilta Yhdysvaltojen maaperältä. Basisti ei halunnut julkaista molempia kiekkoja yhtenä suurempana livelevyjen pakettina, vaan haluaa eurooppalaisen ja yhdysvaltalaisen fanikunnan saavan omansa erikseen. Wheatin mukaan Euroopan alueen Tesla-faneja ei ole riittävästi noteerattu vuosien 1991–2006 aikana tehtyjen kiertueiden aikana. “Alive In Europe!” onkin hyvitys aikaisemmasta. Hey, look, this one is for you., toteaa Wheat.

Wheatin mukaan huhtikuinen “Alive In Europe!” sisältää Teslan hittipitoista biisimateriaalia, kun taas albumin jenkkiversio sisältää enemmänkin Teslan tuntemattomampia biisiesityksiä. Osa livejulkaisujen kappaleista on kummallakin versiolla samoja. Amerikan alueen faneille suunnattava levy sisältää runsaasti sellaista tuotantoa, jota Teslan kaarti ei ole pitkään aikaan tai ollenkaan soittanut keikoilla. Tämä sen takia, että yhdysvaltalaiset fanit saivat jo hiljattain DVD-julkaisun “Comin’ Atacha Live 2008”.

“Alive In Europe!” -albumin kappaleet:

 1. Forever More
 2. I Wanna Live
 3. Modern Day Cowboy
 4. Heaven’s Trail
 5. What A Shame
 6. Shine Away
 7. Love Song
 8. What You Give
 9. The Way It Is
 10. Breakin’ Fee
 11. Hang Tough
 12. So What!
 13. Signs
 14. Lil Suzie
 15. Into The Now

Teslan tuorein studioalbumi on sen järjestyksessä kahdeksas sellainen. Albumi on nimeltään “Forever More”. Se ilmestyi lokakuussa 2008. Kiekon äänitystöiden tuottajana toimi Terry Thomas ja ääniteknikkona Michael Rosen. Opus äänitettiin ja miksattiin yhtyeen kotipitäjässä sijaitsevan J Street Recordersin tiloissa.

Tesla on:

 • Jeff Keith (laulu)
 • Frank Hannon (kitarat, piano, urut ja taustalaulu)
 • Dave Rude (kitarat ja taustalaulu)
 • Brian Wheat (basso, piano ja taustalaulu)
 • Troy Luccketta (rummut)

Hard rock -yhtye on toiminut Kaliforniasta käsin jo vuodesta 1984 asti. Se on uransa varrella myynyt yksinomaan kotimaassaan levyjään yhteensä 6 miljoonaa kopion edestä. Aikaisemmin alkaneen vuoden puolella Tesla tiedotti ryhtyneensä jälleen työstämään biisimateriaalia seuraavaa pitkäsoittoaan varten. Toistaiseksi ei ole tiedossa millloin uusi albumi julkaistaan.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot