The 69 Eyesin "Back in Blood" -albumin ennakkokuuntelu Apollossa 14.8.

  • Julkaistu 13.08.2009
  • Tagit:
  • Luettu 1321 kertaa

Hyvin tumma ja harmaasävyinen valokuva The 69 Eyesin kokoonpanoon kuuluvista muusikoista. He seisovat rivissä mustiin pukeutuneina pilvitaivaan alla. Osalla miehistä pitkät hiukset, osalla perustukka. Kuvassa The 69 Eyes

Elokuussa uuden “Back In Blood” -albumin julkaiseva The 69 Eyes (www.69eyes.com) on järjestänyt ympäri maailmaa tulevan albumin ennakkokuunteluita faneilleen. Suomessa yhtyeen fanit pääsevät kuuntelemaan levyä perjantaina 14.8. kello 18:00 Helsingissä Apollo Clubilla. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja se on ikärajaton. Paikalla on kuitenkin rajattu anniskelualue täysi-ikäisille. Lisäksi neljällekymmennelle ensimmäiselle jaetaan ilmaiseksi “Dead Girls Are Easy” -promosingle. Ennakkokuuntelu on järjestetty Suomen lisäksi mm. Lontoossa, Berliinissä ja New Yorkissa.

Ensimmäinen single “Dead Girls Are Easy”

The 69 Eyesin ensimmäinen singlelohkaisu “Dead Girls Are Easy” jaettiin radioille kesäkuun alussa. Katso Bam Margeran ohjaama musiikkivideo “Dead Girls Are Easy” -kappaleeseen suoraan täältä.

“Back In Blood” -albumi julkaistaan 26.8.

Uusi levy esittelee goottirokkarit entistä rokimpana ja iskevämpänä. Bändi äänitti uuden albuminsa amerikkalaisen Grammy-palkitun tuottaja Matt Hyden johdolla. Hyden aiemmat tuotannolliset meriitit Slayeristä Monster Magnetiin vakuuttivat bändin siinä määrin, että levytyssessio siirrettiin suoraan Los Angelesiin kalifornialaistuottajan studiolle. Tämä levy rokkaa kymmenkertaisesti verrattuna mihinkään mitä he ovat aiemmin tehneet!, tuottaja sanoo. Oli taas aika mennä eteenpäin ja uusiutua – Matt toi rankkuuden kehiin, jonka LA äänitysympäristönä vahvisti, laulaja Jyrki Linnankivi jatkaa. Tämä on se levy, jota meiltä on aina odotettu. Nyt se on valmis.

The 69 Eyesin keikat

The 69 Eyesin keikkakalenteri julkistetaan elokuussa ja tiedossa on kiertueita niin kotimaassa, Euroopassa kuin Amerikassakin.

The 69 Eyes on:

  • Jussi 69 (rummut)
  • Bazie (kitara)
  • Jyrki 69 (laulu)
  • Timo-Timo (kitara)
  • Archzie (basso)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot