The Frezalta "Ruined"-single.

 • Julkaistu 27.01.2009
 • Tagit:
 • Luettu 1514 kertaa

The Freza -nimisen rokkibändin kokoonpano seisoo mustien metallireunaisten laatikkojen seassa kivilaatoitetulla lattialla seinän edustalla. Tytöt mustiin pukeutuneita. Oikean laidan nuorukaisella musta irokeesiletti. The Frezassa neljä jäsentä

Teinityttöjen musiikkiryhmä The Freza (www.thefreza.fi) julkaisee 18. päivä helmikuuta uutta musiikkia yhden singlelevyn verran. Bändin uusi single on nimeltään “Ruined”. Se julkaistaan Poko Rekordsin omistaman alamerkki Northern Swingin kautta. “Ruined” on esimakua 16-vuotiaiden tyttöjen rokkibändin uudesta studioalbumista. Albumia yhtye tuottaa tällä hetkellä Happoradiollekin töitä tehneen AH Haapasalon kanssa. Uuden albumin nimeä ei ole vielä tiedossa, mutta kaikki sillä kuultavat biisit ovat pääosin The Freza -tyttöjen omaa käsialaa. Kiekko tullaan julkaisemaan jossain vaiheessa kuluvan vuoden kevättä.

The Frezan “Ruined” julkaistaan 18.2.2009 Suomen sisällä hyvin varustettuihin levykauppoihin, sekä lukuisiin nettikauppoihin, kuten
The Freza, “Ruined” singlen saat 18.2.2009 alkaen kaikista hyvin varustetuista levyliikkeistä sekä Levykauppa Äxään, Epe’s Musiciin, Sävelaittaan ja Swamp Musiciin. “Ruined”-kappale on kuunneltavissa ennakkoon tyttöbändin nettisivuilta. Kolmen minuutin pituisen biisin tuottajana toimi AH Haapasalo. Kappale äänitettiin ja miksattiin Popstudiossa. Sen kirjoitti ja sanoitti The Frezan rumpalina toimiva Viivi Väisänen.

The Frezan mustavalkoinen logo, joka valkoista taustaa vasten, on kirjoitettu pelkistetyin tikkukirjaimin. The-sana alussa on sijoitettu valkoisella värillä mustaksi värjätyn F-kirjaimen alakulmaan. Myös kirjaimet R ja E ovat mustiksi maalattuja.

Edellisen kerran The Frezalta ilmestyi musiikkia maaliskuussa 2008 debyyttialbumin “Black And White” muodossa. Kiekko ilmestyi 5. päivä maaliskuuta viime vuonna. Sen kappalelistalla kuultavista biiseistä kertyy tehokasta soittoaikaa noin 30 minuutin verran.

“Black and White” -albumin kappaleet:

 1. Black And White
 2. Someone Like Me
 3. Power Politics
 4. Wake Up
 5. Never
 6. Thanks For The Hell
 7. Doomed
 8. Blood On My Face
 9. My Time
 10. A Proper Meaning

The Freza on:

 • Iiris Korhonen (kosketinsoittimet ja taustalaulu)
 • Rosa Eskola (laulu ja basso)
 • Sanni Kopsa (kitara)
 • Viivi Väisänen (rummut)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot