The Poodlesin laulaja on hyvin sairas.

  • Julkaistu 15.11.2009
  • Tagit:
  • Luettu 2003 kertaa

Ryhmäkuva The Poodlesin nelipäisestä kokoonpanosta, johon kuuluvat jäsenet ovat kaikki pitkähiuksisia miehiä. Heistä vasemmanpuoleisella miehellä vaalea letti, muilla mustat hiukset. Kaikilla mustat vaatteet yllä. Kuvan tausta on vaaleansininen. Kuvassa The Poodles

Ruotsalainen hard rock -yhtye The Poodles (www.poodles.se) uutisoi eilen lauantaina yhtyeen joutuneen perumaan koko Euroopan-kiertueensa viimeiset keikat, sillä vokalisti Jakob Samuel on erittäin sairaalloisessa tilassa eikä hänen terveydentilansa kestä enempää keikkailusta koituvaa rasitusta. The Poodlesin keulahahmo hoiti sisulla viimeiset kaksi konserttia kunnialla loppuun, mutta nyt miehen energiavarat ovat ehtyneet. Hän on tohtorien määräämässä lääkekuurissa ja joutunut lääkärin määräyksestä lepäilemään ja erityisesti lepuuttamaan lauluääntään.

The Poodles uutisoi, ettei tämän kiertueen perumispäätöksen tekeminen ollut helppoa, mutta bändi joutui sen tekemään halutessaan laulajan tervehtyvän. Bändi pahoittelee faneilleen aiheuttamaansa mielipahaa ja yrittää siinä sivussa järjestää nyt peruuntuneita keikkoja soitettavan jossain vaiheessa ensi vuoden maaliskuuta. Nyt peruuntuneet keikat oli kirjattu Saksaan, Italiaan ja Alankomaihin sekä Sveitsiin.

Ruotsalaisyhtyeen uusin ja sen järjestyksessä kolmas albumi on “Clash Of The Elements”. Se julkaistiin elokuun lopussa Blistering Recordsin tuella täällä Euroopan alueella. Rokkariryhmän uutukaisalbumi rynni oitis ilmestyttyään Ruotsin viralliselle albumilistalle, jossa se kävi korkeimmillaan viidennellä sijalla. Bändin musiikilliseen meininkiin voi tutustua The Poodlesin omilla MySpace-sivuilla.

The Poodles on:

  • Jakob Samuel (laulu)
  • Henrik Bergqvist (kitara)
  • Pontus Egberg (basso)
  • Christian Lundqvist (rummut)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot