Hip-hop-ryhmä Slaughterhouse saapuu Helsinkiin 31.1.2010.

Crooked I:n, Joe Buddenin, Joell Ortizin ja Royce da 5’9”:n muodostama hip-hopin superryhmä Slaughterhouse nähdään keikalla Helsingin Virgin Oil Co:ssa sunnuntaina 31.1.2010. Ryhmä perustettiin vuoden 2008 lopulla ja se julkaisi esikoisalbuminsa “Slaughterhouse” aikaisemmin tänä syksynä. Ennakkoliput keikalle tulevat myyntiin maanantaina 16.11.2009.

Slaughterhouse-kollektiivin kaikki artistit tunnetaan aikaisemmista sooloprojekteistaan. Long Beachiltä tuleva Crooked I oli alun perin kiinnitetty Dogg Pound Recorsille, josta hän siirtyi Virginin kautta Suge Knightin Death Row Recordsille. Jersey Citystä tuleva Joe Budden on julkaissut levynsä Def Jamilla ja on saanut kappaleitaan mm. “2 Fast 2 Furious” -soundtrackille ja “Def Jam Vendetta” -videopeliin, jossa esiintyi myös pelihahmona. Brooklynistä tuleva Joell Ortiz julkaisi levynsä Koch Recordsilla, josta hän siirtyi myöhemmin Dr. Dren omistamalle Aftermath Recordsille. Detroitilainen Royce da 5’9” taas tunnetaan yhteistyöstään Eminemin ja DJ Premierin kanssa, mutta on toistaiseksi pitäytynyt itsenäisellä levy-yhtiöillä.

Yhtyeen debyyttialbumilla tuotannosta vastaavat tunnetut nimet kuten mm. Alchemist, Soul Diggaz, DJ Khalil ja Red Spyda. Vierailijoina levyllä on niin ikään tunnettuja nimiä kuten mm. MOP, Pharoache Monch, Fatman Scoop ja Novel. Debyyttilevy sai kriitikoilta erittäin positiivisen vastaanoton ja kokoonpano on suunnitellut seuraavan levyn julkaisua vuoden 2010 aikana. Royce da 5’9’ on kertonut julkisuudessa, että yhtye neuvottelee levytyssopimuksesta Eminemin omistaman Shady Recorsin kanssa. Keikan järjestää helsinkiläinen Game Room Entertainment.

Slaughterhouse Helsingissä:

  • Ajankohta: Sunnuntaina 31.1.2010
  • Tapahtumapaikka: Helsinki, Virgin Oil Co.
  • Aika: Ovet klo 20.00
  • Ikäraja: K-18

Liput Slaughterhousen keikalle:

29 eur + mahd. toimituskulut Tiketistä (www.tiketti.fi, puh. 0600 11 616 (0,98 eur/min+pvm) ja myyntipisteet), Lippupalvelusta (www.lippupalvelu.fi, puh 0600 10 800 (1,83 eur/min+pvm) ja myyntipisteet), Funkiest ja Geezers 32 eur ovelta.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot