The Verven uusi albumi ennakkokuuntelussa MySpacessa!

 • Julkaistu 19.08.2008
 • Tagit:
 • Luettu 1204 kertaa

The Verven tiimi, johon kuuluu neljä miestä, seisovat vitivalkoista taustaa vasten harmaasävyisessä valokuvassa. Miehistön keskimmäisellä jäsenellä mustat aurinkolasit silmien edessä ja toinen käsi suun edessä. Laitimmaisilla jampoilla polkkatukat. "Forth" tulee 27.8.2008

Brittirockin klassikkoyhtyeen The Verven uuden albumin “Forth” ennakkokuuntelu MySpacessa alkaa tänään. Albumin löydät The Verven sivulta www.myspace.com/theverve.

Tuleva julkaisu on Richard Ashcroftin (laulu), Simon Jonesin (basso), Nick McCaben (kitara) ja Peter Salisburyn (rummut) ensimmäinen studiolevy yli kymmeneen vuoteen. “Forth” julkaistaan 27. elokuuta. Albumin ensimmäinen single on “Love Is Noise“.

The Verve nousi huimaan suosioon 90-luvun puolivälissä hittikappaleillaan, omaperäisellä soundillaan sekä keulakuva Richard Ashcroftin luontaisella karismalla. The Verven tunnetuimpia kappaleita ovat mm. “Bitter Sweet Symphony”, “The Drugs Don’t Work”, “Lucky Man” ja “Sonnet”.

Richard Ashcroft esiintyi yhdessä Coldplayn kanssa 2. heinäkuuta 2005 Lontoossa järjestetyssä Live 8 -konsertissa.

Uuden albumin on tuottanut bändi itse ja se on äänitetty State Of The Ark- ja Metropolis-studioilla Lontoossa. Kun bändi sai alkuvuodesta albuminsa valmiiksi, se aloitti saman tien maailmankiertueen ja esiintyi mm. Coachella-festivaaleilla Yhdysvalloissa.

“Forth”-albumin kappaleet:

 1. Sit and Wonder
 2. Love is Noise
 3. Rather Be
 4. Judas
 5. Numbness
 6. I See Houses
 7. Noise Epic
 8. Valium Skies
 9. Columbo
 10. Appalachian Springs

The Verve on:

 • Richard Ashcroft (laulu ja kitara)
 • Nick McCabe (kitara)
 • Simon Jones (basso)
 • Peter Salisbury (rummut)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot