Maaritin uusi albumi on svengaavaa retrosoulia.

  • Julkaistu 19.08.2008
  • Tagit:
  • Luettu 1277 kertaa

Maarit Hurmerinta hymyilee valkoiset pitkät hiukset päässä ja katse ylöspäin luotuna. Hänen takanaan näkyy makuuhuone, jossa valkoista valoa hohtava pöytävalaisin. Maaritin nimi hänen vasemmalla puolellaan. Albumi ilmestyy lokakuussa

Maaritin uudella levyllä kuljetaan voimakkaissa ja herkissä tunnelmissa; kaupunkien öisillä kaduilla, Tikkurilasta Pariisiin, junissa ja asemilla. Retrosoulia, jazzia, poppia ja bluesprogea sekoitteleva, svengaava albumi sai kypsyä rauhassa, ilman kiirettä ja stressiä. Sen myös kuulee. 1.10. julkaistavalla “Kun yö saapuu” -albumilla vangitseva ja sensuelli Maarit on parhaimmillaan koskettavien tarinoiden tulkitsijana, jota ilmavat sovitukset sekä Sami Hurmerinnan loistava kitarointi hienosti tukevat. Tarinoita ovat olleet kirjoittamassa Maaritin lisäksi tuttuun tapaan Heikki Salo sekä Tuure Kilpeläinen.

Maarit Hurmerinnan edellinen pitkäsoitto, “Nälkää ja rakkautta”, julkaistiin elokuussa 2006. Kiekko sisältää 11 suomenkielistä kappaletta. Artisti on julkaissut musiikkiaan jo vuodesta 1973 lähtien, jolloin hänen ensimmäinen pitkäsoittonsa, nimeltään “Maarit”, ilmestyi.

Ensimmäinenä radiosinglenä julkaistaan makeilla torvisovituksilla maustettu “Mikset sä tuu!”, joka on kuunneltavissa tästä.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot