Thermostatic hajosi.

Ruotsalainen electropop-bändi Thermostatic uutisoi tällä viikolla päättävänsä seitsemän vuotta kestäneen taipaleensa. Yhtyeen jäsenet aikovat jatkaa elämässään eteenpäin. Yhtye ei ole perustellut hajoamispäätöstään sanallakaan, mutta toteaa siitä huolimatta Thermostaticin parissa olleen mahtavaa. Yhtye kiittää fanejaan ja toivottaa heidät tervetulleeksi 1. toukokuuta Ruotsin Göteborgissa sijaitsevan Sticky Fingersin tiloissa pidettävään jäähyväistapahtumaan. Keikka tulee olemaan Thermostaticin viimeinen. Keikalla tullaan soittamaan fanien parhaaksi äänestämiä biisejä. Lisätietoja nelikosta löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.thermostatic.se ja MySpace-sivuilta.

Göteborgista käsin toimiva popparipoppoo perustettiin vuonna 2003. Yhtey julkaisi kappaleen “I Want To Be A Marilyn”, joka toi bändille enismmäistä kertaa laajamittaista huomiota. Bändin nimi juontui Michael Strandtoftin ehdotuksesta, joka oli suositellut Thermostaticin perustajajäsenille sopivia elektronisen musiikin parissa toimivien yhtyeiden nimiä. Nimi on yhdistelmä sanoista “thermo” ja “static”. Sanayhdistelmä on bändiläisten mukaan sangen osuva, sillä Thermostaticin musiikki on samalla lämmintä ja suorasukaista.

Bändin viimeisimmäksi julkaisuksi jää Wonderland Recordsin kautta kaksi vuotta sitten julkaistu “Humanizer”-albumi. Yhtye luonnehtii luomaansa musiikkia sellaiseksi, joka on sekoitus syntikkapoppia ja bittipoppia. Jälkimmäinen genrenimitys johtuu siitä, että yhtye on inspiroitunut 1980-luvun videopeleistä ja tietokoneajan käynnistymisestä. Bändi valittiin vuonna 2005 Scandinavian Alternative Music Awards -tapathumassa vuoden parhaaksi skandinavialaiseksi tulokasbändiksi ja samalla yhtyeen “So Close So Near” äänestettiin vuoden 2005 parhaaksi skandinavialaiseksi albumiksi.

Thermostatic oli:

  • Louise Marchione (musiikki ja laulu)
  • Daniel Segerstad (musiikki ja vokooderi)
  • Peter Marchione (musiikki ja laulu)
  • Johannes Hedberg (musiikki ja vokooderi)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot