Nonpoint: "Miracle".

 • Julkaistu 26.04.2010
 • Tagit:
 • Luettu 1651 kertaa

Nonpointin albumin "Miracle" etukannessa näkyy maalaus suuresta kaupungista myrskyisää, punertavaa ja mustaa taustaa vasten. Kuvan yläosassa kellertävällä värillä Nonpointin logo ja sen alla valkoisella värillä lukee "Miracle". Julkaistaan 14.6.2010

Yhdysvaltojen Ft. Lauderdalesta käsin toimiva rock-yhtye Nonpoint on julkaissut lukuisia uuden albumin kappaleita Amazon-verkkokaupassa. Nonpointin uuden “Miracle”-albumin biisimateriaalia voi käydä kuuntelemassa ilmeiseksi ainakin siihen asti, kunnes kiekko ilmestyy Euroopassa Powerage Recordsin tuella 14. kesäkuuta. Albumi ilmestyy yhtyeen kotiseudulla jo toukokuun ensimmäisellä viikolla bändin oman levy-yhtiö 954 Recordsin kautta ja yhteistyössä Sonyn, REDin ja Rocket Science Venturesin kanssa. Nonpointin kuudennen pitkäsoiton virkaa tekevä “Miracle” on yhtyeen ensimmäinen kiekko, jossa kuullaan kitaristina Zach Broderickiä. Broderick liittyi rytmiryhmän vakituisen kokoonpanoon loppuvuodesta 2008 sen jälkeen kun Nontpointin joukoista avautui virka Andrew Goldmanin vaihdettua maisemaa.

“Miracle” tulee tekemään seuraaja bändin kuudennelle albumilevylle, joka on nimeltään “Vengeance”, ja joka ilmestyi marraskuussa 2007. Teokselta lohkaistiin ensimmäiseksi singleksi biisi “March of War”. Se ilmestyi Nonpointin virallisilla MySpace-sivuilla sijaitsevassa musiikkisoittimessa. Pian singlen ilmestyttyä bändi laittoi MySpace-profiiliinsa myös albumin avausraidan “Wake Up World”:

“Miracle”-albumin kappaleet:

 1. Shadow
 2. Miracle
 3. Crazy
 4. Frontlines
 5. Looking Away
 6. Electricity
 7. What You’ve Got For Me
 8. Throwing Stones
 9. 5 Minutes Alone
 10. What I’ve Become Dangerous Waters
 11. Lucky #13

Nonpoint julkaisi tulevalta studioalbumiltaan musiikkivideon kappaleesta “Miracle”. Biisin päälle puetun videon ohjasi Dale “Rage” Resteghini. Ohjaaja on aikaisemmin osallistunut samoissa merkeissä musiikkivideoiden tekemiseen Anthraxin, Fall Out Boyn, Lil Waynen, Straight Line Stitchin, The Gamen ja Busta Rhymesin kappaleisiin.

Nonpoint on:

 • Elias Soriano (laulu)
 • Zach Broderick (kitara)
 • Ken Charman (basso ja laulu)
 • Robb Rivera (rummut)

Vuonna 1998 Ft. Lauderdalessa perustetti hard rock -yhtye löi läpimurron musiikkirintamalla heti “Statement”-nimisellä debyyttialbumillaan, joka ilmestyi levymerkki MCA Recordsin kautta. Bändi on urallaan myynyt sittemmin lähes 700 000 kopiota äänitteistään ja soittanut yli 1000 live-esiintymistä. Bändi on urallaan jakanut keikkalavat Mudvaynen, Sevendustin, Disturbedin ja nu-metallia kilkattavan Papa Roachinkin kanssa.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot