Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2 julkaistaan maaliskuussa.

 • Julkaistu 10.02.2008
 • Tagit:
 • Luettu 1409 kertaa

Kannettava tietokone, joka on piirretty ja valkoista taustaa vasten. Siinä on avoinna näyttöruutu, jossa on sininen taustakuva ja jonkinlaista tummaa varjostusta näytön äärilaidoilla. Tietokone on vaaleanharmaa väriltään. Tactical shooter -peli

Tom Clancy’s Rainbow Six: Vegas 2 -niminen videopeli on jatko-osa aikaisemmin julkaistuun Vegas-sarjan tynkään. Uudesta peliversiosta uutisoitiin ensimmäisen kerran Ubisoft-pelitalon toimesta 20. marraskuuta viime vuonna. Vegas 2 aiotaan julkaista tämän vuoden maaliskuussa, perjantaina 21. päivä. Julkaisuhetki on näin ollen ajoitettu Rainbox Six -pelisarjan juhlapäiväksi — tuolloinhan peli täyttää tasan 10 vuotta. Uusin osa aiotaan julkaista Windowsille, Xbox 360:lle sekä PlayStation 3 -pelikonsolille.

Ensimmäistä kertaa Vegas 2 -osaa esiteltiin viime kuukauden puolella virallisessa Xbox Magazine -lehdessä. Tuohon aikaan paljastui, ettei uudessa pelijaksossa tulla enää näkemään aikaisemmassa versiossa esiteltyä Logan Kelleriä. Nyt pelaaja pääsee rakentamaan oman pelihahmonsa, jolla hän pelaa kampanjasta toiseen. Pelaaja pääsee omaksumaan Bishop-hahmon, joka on uusin jäsen Rainbow-tiimissä. Rainbox Six: Vegas 2 on eräänlainen jatko-osa siitä mihin edellinen peli pelaajan jätti, mutta samalla uusin osa aloittaa aivan uuden seikkailun…

Pian julkaistava RS:n Vegas 2 sisältää hiotun version Persistent Elite Creation –systeemistä, minkä avulla pelihahmoja voidaan kustomoida kampanjoista hankituin kehityspistein (pisteitä voi raapia sekä yksin- että moninpelikampanjoista). Pelihahmogeneraattorin lisäksi pelaajaa hemmotellaan uudenlaisella pisteytysjärjestelmällä, jossa saadaan yksityiskohtaista tilastotietoa siitä, miten pelaaja valitsee kampanjansa ja suorittaa tehtävänsä. Mikäli tilastot ovat mairittelevia, palkitaan pelaajaa uusilla aseilla ja taisteluvarusteilla. Pelissä on nimittäin 11 aivan uutta asetta, 13 kappaletta moninpelikenttiä ja kaksi uutta pelimoodia. Näiden ehostusten kylkäisiksi Vegas 2 on varustettu arvoasteikko-ominaisuudella. Uudessa peliversiossa pelaaja pääsee osallistumaan moninpelikenttiin myös siinä vaiheessa, kun peli on jo alkanut.

Rainbow Six: Vegas 2:n uudet aseet:

 • Pistooli: Walther P99 on puoliautomaattinen tuliase, joka on saksalaista alkuperää.
 • Konepistooli: Steyr AUG PARA on itävaltalaisten 1970-luvussa kehittämä armeija-ase, jota Itävallan sotaväki ryhtyi käyttämään vuonna 1977.
 • Konepistooli: QCW-05 on kiinalaisten luoma hiljainen konepistooli, jota on tuotettu vuodesta 2005 lähtien. Aseella on painoa 2,2 kilogrammaa.
 • Konepistooli: Škorpion vz. 61 (vz. 83) on Tšekkoslovakian kehittämä erikoisase, joka rakennettiin alunperin maan turvallisuusjoukkojen käyttöön. Sen otti omakseen myös maan puolustusvoimat henkilökohtaiseksi kakkosaseeksi alemman tason sotaväelle (esim. kuljettajat ja taisteluvaunujen miehistöt).
 • Rynnäkköase: FN FNC on belgialaista alkuperää oleva rynnäkkokivääri, joka esiteltiin vuonna 1979. Aseen toimintasäde on vähintään 250 metriä, mutta se voi sopivissa olosuhteissa toimia tehokkaasti jopa 400 metriin asti.
 • Rynnäkköase: SA80 L85A2 on Iso-Britannian vuonna 1988 tuotantoon laskema rynnäkkökivääri. Sitä käytetään myös Jamaikalla, Nepalissa ja Zimbabwessa. Aseen lippaaseen mahtuu 30 ammusta.
 • Rynnäkköase: AK-74 AKS-74U on legendaarinen rynnäkkökivääri, jonka Neuvostoliitto esitteli Mikhael Kalasnikovin toimesta 1970-luvun alkuaikoina.
 • Rynnäkköase: Barrett M468 on amerikkalaista alkuperää. Se on Coltin kehittämä paranneltu versio M16/M4-perheestä.
 • Haulikko: Mossberg 500 on tehokas Yhdysvalloissa kehitetty pumppuhaulikko. Aseen tehokas toimintasäde on 40-60 metriä.
 • Tarkka-ampujalle: Accuracy International Arctic Warfare on brittien kehittämä pulttilukkoinen tarkk’ampujan kivääri, joka on Britanniassa maan poliisi- ja asevoimien käytössä.
 • Tarkka-ampujalle: SR-25, eli Stoner Rifle-25, on puoliautomaattinen amerikkalaisvalmisteinen tarkka-ampujan kivääri. Ase on tehokas jopa 1100 metriin asti.

Rainbow Six -pelisarjan virallisilla nettisivuilla, jotka sijaitsevat osoitteessa www.rainbowsixgame.com, julkaistiin kuluvan kuukauden alussa neljä tuoretta kuvakaappausta uusimmasta pelistä:

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot