Tuhkalehdolta uusi sinkku ja musiikkivideo!

  • Julkaistu 07.05.2010
  • Tagit:
  • Luettu 1309 kertaa

Valokuva Jouni Järvisen ottamana Tuhkalehdosta. Kuvassa näkyy lauma muusikkoja mustaa taustaa vasten. Kuvassa keskimmäisenä yhtyeen keulahahmo, Sampo-Ilmari Tuhkalehto. Kuva: Jouni Järvinen

Musiikki- ja tapahtumatuotantoyhtiö ACE Revolutions julkaisi hurjaa nettisuosiota
nauttivalta Tuhkalehto-bändiltä uuden “Routaa raajoissa” -sinkun ja -musiikkivideon. Bändin laulaja Sampo-Ilmari Tuhkalehto kommentoi uutta singlelohkaisua toteamalla: Musiikillisesti on tullut viime aikoina kuunneltua sellasta aika
suoraa jytinää esim. Danko Jonesia, Mötley Crüeta ja Motörheadia. Mutta sitten kun omat pitkän ajan suosikit on mm. 69 Eyes, HIM, Rammstein, Depeche Mode ja Prodigy niin tuohan se musaan oman peikkovuorensa marsseineen. Musiikillisena tavoitteena meillä oli tehdä selkeää, jytisevää ja rouhivaa matskua — mun mielestä me onnistuttiin siinä erittäin hyvin.

Sanoitusten tekemisessä on se, että pitää olla ainakin joskus kokenut tai seurannut läheltä asiaa josta kirjoittaa. Asiat, joista ‘Routaa raajoissa’ -biisi kertoo, on sellaisia, että varmaan jokainen joutuu kohtaamaan niitä jossain vaiheessa elämäänsä. Halusin haastaa itseni kirjoittajana rehellisyydessä. Ihmisen kun on vaikea monesti olla rehellinen edes itselleen., Tuhkalehto jatkaa.

“Routaa raajoissa” -musiikkivideon käsikirjoitus perustuu Sampo-Ilmarin ideaan: Videon käsikirjoituksen johtotähtenä oli TV-Shop From Hell, joten loput voikin varmaan päätellä siitä. Erityiskiitos täytyy antaa meidän Street Teamin jäsenille, joita saapui kuvauksiin useiden satojen kilometrien päästä.

Keväällä Tuhkalehto keikkailee ahkerasti. Bändi nähdään mm. Your Move On Tour -kiertueella, joka tavoittaa yli 100 000 ihmistä. Lisäksi Tuhkalehto soittaa keväällä useita klubikeikkoja ja on Music Against Drugs -tapahtuman pääesiintyjänä.

Tuhkalehdon kotisivuilta osoitteesta www.tuhkalehto.com voi ladata ilmaiseksi singlebiisin MP3-version ja katsoa samasta kappaleesta toteutetun musiikkivideon.

Your Move on Tour

Nuoren Suomen kaksivuotisen Your Move -liikuntakampanjan kiertue, joka
tavoittaa 100 000 nuorta keväällä 2010. Tuhkalehto-bändi esiintyy tapahtumissa, Sampo-Ilmari Tuhkalehto myös juontaa tapahtumat. Kiertuekaupungit: Helsinki, Oulu, Joensuu, Pori, Seinäjoki.

Music Against Drugs ry

Music Against Drugs järjestää mm. päihteettömiä nuortentapahtumia ympäri Suomea. Tuhkalehto-bändi on kiertueen pääesiintyjä ja Sampo-Ilmari Tuhkalehto
juontaa tapahtumat.

ACE Revolutions

ACE Revolutions on 360-asteen tapahtuma- ja musiikintuotantoyhtiö. Sampo-Ilmari Tuhkalehto on toinen yhtiön osakkaista.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot