Bullet for My Valentinen "Fever" suoraan albumilistan 3. sijalle!

Kylmänoloinen valokuva tai piirros vaalean naisen sivuprofiilista. Naisella musta tukka ja ylävartalo paljaana. Kuvan alaosassa lukee valkoisella värillä Bullet for My Valentinen nimi. Taustalla myrskytaivasta. Julkaistiin 26.4.2010

Walesilainen metalcore-yhtye Bullet for My Valentine julkaisi kolmannen pitkäsoittonsa 26. huhtikuuta. Albumi nousi suoraan virallisen listan kolmanneksi. Sijoitus on yhtyeen paras tähän mennessä Suomessa, sillä edellinen albumi “Scream, Aim, Fire” oli korkeimmillaan sijalla 8. “Fever”-albumin on tuottanut Don Gilmore (Linkin Park) ja miksannut Chris Lord Alge. Albumia on kehuttu brittimediassa yhtyeen parhaimmaksi tähän mennessä.

Vuonna 1998 perustettu Bullet for My Valentine tunnettiin alkuvuosinaan mm. Metallica- ja Nirvana-covereita soittavana yhtyeenä. 80-luvun old school thrashistä vaikutteita ottanut joukkue on napannut tarttuvia vokaaleja, aggressiivisia riffejä sekä melodioita arvostamiltaan kokoonpanoilta, kuten Metallicalta, Iron Maidenilta, Slayerilta ja Megadethiltä.

Bullet For My Valentine on julkaissut kaksi studioalbumia; debyyttialbumin “The Poison” vuonna 2005 ja toisen albumin “Scream, Aim, Fire” vuonna 2008. Yhtye on myynyt yhteensä 2 miljoonaa levyä ja juhlinut useiden kansainvälisten musiikkiaviisien kansissa. Sen tunnetuimpia biisejä ovat “Scream, Aim, Fire”, “Hearts Burst Into Fire” ja “Tears Don’t Fall”. Bändi on käynyt keikoilla Suomessa useaan otteeseen, ja saapuu myös ensi kesän Seinäjoen Provinssirockiin. Biisinäytteitä bändin tuotannosta voi käydä kuuntelemassa yhtyeen virallisilla MySpace-sivuilla.

“Last Fight” -musiikkivideo:

Bullet for My Valentine on:

  • Matthew “Matt” Tuck (laulu ja kitarat)
  • Michael “Padge” Paget (kitarat)
  • Jason “Jay” James (basso)
  • Michael “Moose” Thomas (rummut)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot