Uuden kitarasankarin haku alkoi.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty valtakunnallinen _Kitarasankari_-kilpailu käynnistyi jälleen viime viikon vaihteessa. Formaatti on kokenut pilottivuoden jälkeen useita muutoksia, joista merkittävimmät ovat aikataulu: nyt haku kestää yli kesän webissä ja jatkuu elo–syyskuussa klubitapahtumissa eri puolilla Suomea. Semifinaali on lokakuun puolessa välissä ja finaalitapahtuma Raisiossa lokakuun viimeisenä viikonvaihteena.

Kun voittaja valitaan syksyllä, on hänellä parempi mahdollisuus päästä keikoille seuraavan kesän festareille ja tapahtumiin, toteaa Kitarasankari-idean kehittäjä ja tuottaja Markku Laaksonen Melodia Oy:sta.

Toinen muutos on vaatimusten ja tapahtuman sisällön monipuolistuminen. Mukaan tulee kaksintaisteluita, nopeita improvisaatio-osuuksia ja intron tunnistamisia. Kyllä sankarin pitää lajin klassikot tietää ja olla monipuolinen yleisön viihdyttäjä, linjaa Laaksonen.

Väliaikatiedote:
Kaihtimet

Sankariehdokkaaksi voi ilmoittautua webin kautta, osoitteessa: www.kitarasankari.fi. Jos se ei ole sankarikokelaalle mieluisin tie, voi soittonäytteensä lähettää myös DVD-taltiointina. Emme edellytä ilmoittautumisissa studiotasoa.

Finaalikaupunki Raision viestintäpäällikkö Mari Koivunen oli seuraamassa jo viime kevään finaalia. Taso oli hämmästyttävän hyvä ja tälle vuodelle odotamme entistä kovempia suorituksia ja viihdyttävää kisaa.

Tapahtuman järjestäjinä toimivat ohjelmatoimisto Melodia sekä Eastway Sound & Lighting Oy.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot