Uusi Depeche Mode -albumi listaykköseksi jo kahdessakymmenessä maassa!

Depeche Moden ylistetty uusi albumi “Sounds Of The Universe“ on valloittanut albumilistan ykköspaikan jo kahdessakymmenessä maassa, mukaanlukien Suomessa. Tämän lisäksi levy löytyy kymmenen maan Top 3:sta. Mairittelevan listamenestyksen lisäksi “Sounds Of The Universe” -uutuutta on myös myyty ensimmäisen viikon aikana enemmän kuin yhtyeen edellistä “Playing The Angel” -albumia sen julkaisuviikolla.

Huhtikuun 20. päivä julkaistu “Sounds Of The Universe” on Depeche Moden kahdestoista studioalbumi. Samalla tämä oli ensimmäinen Depeche Mode -albumi, jonka julkaisemisen Emi hoiti maailmanlaajuisesti. Bändin ja Emin viime vuonna tekemä sopimus lisäsi Emin vastuualueeseen myös Pohjois-Amerikan. Aiemmin Depeche Mode on ollut Emin Mute-labelilla muualla kuin Amerikassa.

Depeche Mode on ollut yksi merkittävimmistä ja raja-aitoja rikkoneimmista yhtyeistä viimeisen 25 vuoden aikana. Vuonna 1981 perustettu bändi nauttii yhä sekä kriitkoiden suosiosta että kaupallisesta menestyksestä ympäri maailmaa. Yli 100 miljoonaa äänitettä myyneen yhtyeen kaikki 11 studioalbumia ovat päässeet albumilistan kymmenen parhaan joukkoon sekä kotimaassaan Isossa-Britanniassa että Yhdysvalloissa mutta myös yli kahdessakymmenessä maassa ympäri maailman. Myös yhtyeen kiertueet ovat olleet äärimmäisen suosittuja — pelkästään edellisellä kiertueellaan Depeche Mode kiersi soittaen yli 2.8 miljoonalle ihmiselle. Bändin seuraava, 33 stadionkeikkaa sisältävä kiertue käynnistyy ensi viikolla Israelista. Suomi jää valitettavasti tällä kertaa väliin, meillä Depeche Mode on esiintynyt viimeksi maaliskuussa 2006.

Depeche Mode on:

  • Martin Gore (kitara, kosketinsoittimet ja taustalaulu)
  • David Gahan (laulu)
  • Andrew Fletcher ( kosketinsoittimet)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot