Uusi lastenlevy "Hiekkalaatikkojengi".

Hiekkalaatikkojengi seisoo iloisena hiekkalaatikon ympärillä vihreän luonnon helmassa. Kuvassa on piirroshahmoja, sööttejä hiiriä, pupu ja avaruusoliokin. Albumi julkaistiin 7.5.2008

“Hiekkalaatikkojengi” on sadun ympärille kietoutuva laulettu musiikkiseikkailu, joka vie kuulijan mukanaan huimiin tapahtumiin. Urbaanilla lastenlevyllä seikkailevat parhaat kaverukset Jasmin-jänis, Nestori-nalle, Heikki-hiiri sekä Avaruusolio. Ensimmäisen osan vieraileva tähti on Avaruusolio, joka on kadottanut vanhempansa. Jasmin-jänis, Nestori-nalle ja Heikki-hiiri päättävät auttaa Avaruusoliota löytämään kadonneet vanhemmat. Kaverusten auttaessa Avaruusoliota, ajautuvat he mitä mielenkiintoisimpiin seikkailuihin. Tarina on viihdyttävä ja samalla opettava kertomus, jossa käsiteltävinä aiheina on mm. kaveriuskollisuus ja erilaisuuden hyväksyminen.

“Hiekkalaatikkojengi”-albumi pitää sisällään 12 kappaletta, joiden aiheet seuraavat mukana tulevan kuvitetun satukirjan tapahtumia kronologisessa järjestyksessä, mutta toimivat täysin myös yksittäisinä kappaleina.

Albumin ensimmäinen singlelohkaisu on “Hiekkalaatikkojengi”. Katso musiikkivideo tästä: www.emi.fi/jukebox/play/839/hiekkalaatikkojengi.

“Hiekkalaatikkojengi”-albumin kappaleet:

 1. Hiekkalaatikkojengi
 2. Avaruusolio piilossa (mukana Avaruusolio)
 3. Ei saa mennä metsään
 4. Läpi metsän, yli vuoren (Heikki Hiiren soolo)
 5. Avaruusraketti (Jasmin Jäniksen soolo)
 6. Pelottaa (Jasmin Jäniksen soolo)
 7. Marja-laulu
 8. Susihukka (mukana Susihukka)
#Paukku-regee (Nestori Nallen soolo)
 1. Ystävä hädässä
 2. Anteeksi
 3. Oma koti kullan kallis

Hiekkalaatikkojengi on:

 • Jasmin Jänis: Kastanja Herold (laulu)
 • Nestori Nalle: Lari Silva (laulu)
 • Heikki Hiiri: Akseli Hatakka (laulu)
 • Avaruusolio: Pasi Siitonen
 • Susihukka: Joonas Saartamo

Levyn ovat tuottaneet Suomen hiphop-alan vaikuttajat. Käy ratkomassa tehtäviä Hiekkalaatikkojengin sivuilla osoitteessa www.hiekkalaatikkojengi.fi.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot