Vedonlyönti kännykällä — Nordigbet netissä ylivertainen

Vaikka Suomessa toimiva vaka vanha valtionyhtiö Veikkaus pyörittää monenlaisia vedonlyönti- ja rahapelejä kaiken kansan tuntemien lottojen ja viimeksi suuren suosion saaneen Eurojackpotin muassa, se ei monien hämmästykseksi ole ainoa varteenotettava — ei edes paras — vaihtoehto kun halutaan kokeilla pelaamista netissä esimerkiksi kännykän avulla. Juuri Internet mahdollistaa pelipalvelujenkin kilpailuttamisen ja sen myötä vaikkapa sellaisen kultalöydön tekemiseen, kuin pohjoismaalainen Nordigbet-vedonlyöntipalvelu bongaamiseen. Yksi suuri miinus Veikkauksen pelipalvelussa on sen uppo-outo päätös pitää pelien pelaamista avoinna vain kello 6–24 välisenä aikana. Muilla netissä toimivilla pelisivustoilla pelejä voi poikkeuksetta pelata minä kellonaikana tahansa.

Veikkaukselle on lukuisia kilpailijoita. On päivänselvää, että Suomen markkinoilla sen asema, sen suosio, on nykyisenlainen vain lainsäädännön — ei sen paremmuuden — vuoksi. Se on maamme suurin pelintarjoaja lähinnä tuhansien asiamiespisteidensä vuoksi. Lisäksi Veikkaus ei toisin kuin esimerkiksi edellä mainittu Nordigbet tarjoa talletusbonuksia tai tarjouksia pelitilin luomiseen liittyen. Lisäksi Veikkauksen palautusprosentti on pienempi kuin muilla pelipalveluiden tarjoajilla.

Mobiililaitteiden yleistyessä ja niiden teknisten ominaisuuksien kehittyessä on kännykästä pelaaminen nouseva trendi. Mobiilisovelluksia kehitetäänkin huimaa vauhtia eri laitteille, kuten Androidille ja Windows Phonelle. Artikkelin otsikossa mainittu Nordigbet astuu tässä vaiheessa selkeälle ykkössijalle sen onnistuttua tekemään kännykän kautta vedonlyönnistä hyvin helppoa. On mahdollista vilkaista esimerkiksi kuinka vedonlyöntiä hevospeleistä sujuu omalla laitteella ja eri pelipalveluiden tarjoajien pelialustaratkaisuilla. Hevospelit ovat suosituimpia vedonlyöntikohteita. Sen lisäksi urheiluvedonlyönti, tarkemmin 1×2 (pitkäveto), tulosveto ja moniveto ovat kestohittejä ja ne keräävätkin tasaisesti kiitettäviä pelaajamääriä pitääkseen potit kyllin kiehtovina.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot