We Got This Far antaa musiikkia räiskintäpeliin.

We Got This Far -yhtyeen albumin "Blunt Force Volume" etukannessa näkyy musta pohjaväri ja sen keskellä punainen neliö, jonka siäsllä suuri W-kirjain. Julkaistiin 22.8.2009

Yhdysvaltojen Kaliforniasta kotoisin oleva industrial rock -ryhmä We Got This Far on saanut kunnian luoda musiikkiaan uuteen 3D-räiskintäpeliin, Internetissä pelattavaan Vector Conflict: The Siegeen. Dig Your Own Grave Gamesin kehittämä ammuskelupeli sisältää rokkiryhmältä sellaisen adrenaliinipitoisen viisun kuin “So This Is Doom”. Kappale kuullaan myös yhtyeen debyyttialbumilla “Blunt Force Volume”, joka julkaistiin levykaupoissa hiljattain levy-yhtiö Spiralchordsin kautta. Bändin mukaan tämä räiskintäpeli on melkein kuin opetuspeli, sillä siinä oppii hyvin tehokkaasti oikeat menettelytavat jos vastaan tulee pahoja kavereita ja jos omassa takataskussa pullottaa konetuliase ja ydinräjähdesatsi.

Dig Your Own Graven luomus välitettiin lisenssillä ESPN Arcadeen. Pelissä kuullaan We Got This Faren biisistä uusi remix-versio.

Yhtyeen ensimmäinen pitkäsoitto julkaistiin täällä Euroopan alueella elokuun 21. päivä. Yhdysvaltojen ja Kanadan alueella se ilmestyi aikaisemmin lokakuussa. Levyn masteroi Ministrylle, Nine Inch Nailsille, Rob Zombielle, Orgylle ja Static X:lle töitä tehnyt Tom Baker. “Blunt Force Volume” julkaistiin yhdeksän biisiä syöneenä digipack-painoksena, jossa kuullaan lisäksi remix Gary Zonilta. Zon on pelimanni Dismantled-nimisessä rytmiryhmässä. We Got This Faren ensimmäinen albumi on nyt myös iTunesissa ja Amazonissa sekä useissa muissa digitaalisen musiikin puodeissa. Levyyn voi tutustua rajallisessa määrin myös yhtyeen omilla MySpace-sivuilla.

“Blunt Force Volume” -albumin kappaleet:

 1. Breath Before The Plunge
 2. Like Dying
 3. Sedona
 4. Mistep
 5. Endgame
 6. Cave In
 7. Bludgeon
 8. Anywhere But Here
 9. So This Is Doom
 10. Someone Somewhere (Gary Zon -remix)

We Got This Far on:

 • Oliver Marsh
 • Jason Ames-Silva

We Got This Far on kaksi vuotta sitten Ollie Marshin ja Jason Silvan toimesta perustettu yhtye. Muusikot tapasivat toisensa vuotta aikaisemmin soitettuaan Stormdrainissa. We Got This Faren debyyttialbumilta lohkaistiin ensimmäinen single 12”-vinyylinä kappaleesta “Bludgeon”. Se ilmestyi viime vuonna.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot