Wolfmother: "Cosmic Egg".

 • Julkaistu 17.08.2009
 • Tagit:
 • Luettu 1457 kertaa

"Cosmic Egg" -albumin kannessa suuri kananmuna leijuu pilvisen taivaan alla meren tai joen päällä. Munan yläpuolella valkoisin kirjaimin sekä albumin että Wolfmotherin nimi. Julkaistaan 12.10.2009

Australialainen musiikkiryhmä Wolfmother (www.wolfmother.com), jonka luomaa biisimateriaalia voi luonnehtia tyyliltään retrorokiksi, tulee julkaisemaan uuden albumin Euroopan alueella 12. päivä lokakuuta. Albumin “Cosmic Egg” ensimmäiseksi singleksi on asetettu kappale “New Moon Rising”. Se laskettiin suuren yleisön kuunneltavaksi ensimmäistä kertaa perjantaina 14. päivä Australiassa järjestetyssä musiikkiohjelmassa Triplje J. Kyseisellä kappaleessa kappaleessa, kuten muissakin tulevan pitkäsoiton viisuissa, kuullaan ensimmäistä kertaa Wolfmotherin uutta rumpalia ja basisti-kosketinsoittajaa. Äänite nauhoitettiin Los Angelesissa sijaitsevassa studiossa ja sen tuottajana toimi englantilainen Alan Moulder.

Kengurumaan kasvatit aikovat julkaista kiekkonsa ensimmäisenä Japanissa, jossa se ilmestyy 8. lokakuuta. Päivää myöhemmin opus ilmestyy bändin kotimaassa, sekä Saksassa ja Uudessa-Seelannissa. Eurooppaan “Cosmic Egg” rantautuu 12.10. ja päivää myöhemmin Yhdysvaltojenkin maaperälle.

“Cosmic Egg” -albumin kappaleet:

 1. California Queen
 2. New Moon Rising
 3. White Feather
 4. Sundial
 5. In The Morning
 6. 10,000 Feet
 7. Cosmic Egg
 8. Far Away
 9. Pilgrim
 10. In The Castle
 11. Phoenix
 12. Violence Of The Sun

“New Moon Rising Tour” -kiertueeelle Wolfmother lähtee syyskuussa. Reissu kattaa keikkoja ympäri Australiaa yhdessä Yves Klein Bluen ja Jack Ladderin kanssa, jotka molemmat ovat Wolfmotherin tapaan kotoisin Australiasta. Vastaavasti AC/DC:n tulevalla taipaleella Australiassa Wolfmother tulee toimimaan tukibändinä.

Wolfmotherin “Cosmic Egg” on bändin kitaristin ja keulahahmo Andrew Stockdalen mukaan erinomainen levy, jonka luominen oli haastava urakka bändin pyrkiessä luomaan samalla uutta musiikkia ja sellaista äänimaailmaa, joka on edelleen kytköksissä Wolfmotherin debyyttialbumin antiin. Lisää haastetta soppaan toi kahden uuden jäsenen käyttäminen yhtyeen rumpalina ja kosketinsoittajana.

Wolfmother on:

 • Andrew Stockdale (laulu ja kitara)
 • Ian Peres (basso ja kosketinsoittimet)
 • Aidan Nemeth (kitara)
 • Dave Acosta/Atkins (rummut)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot