Zebra And Snaken "Nighttime"-EP ulkona 2.7.2010!

Kuvassa Zebra And Snake. Kuvassa Zebra & Snake

Zebra And Snake ja Kaiku Studios Berlin julkaisevat yhteistyössä digitaalisen “Nighttime”–EP:n heinäkuun 2. päivä. EP:llä on viisi uutta nyrjähtänyttä tanssilattia- ja pop-kappaletta, jotka tuotti Kaiku Studion Jonas Verwijnen (LCMDF) ja Janne Lounatvuori (Norman Palm). Vierailevana tuottajana kappaleessa “I Felt Nothing” on T.A. Kaukolampi (OP:L Bastards, K-X-P, Annie).

EP:n kappaleet on julkaistu yksi kerrallaan maailmanlaajuisesti suositussa musiikkiblogissa, Bigstereo.netissä. EP:n viimeinen julkaisu, “Big Bad Drummer”, tulee nettiin 2.7.2010 tuoreen videon kera! Remixejä “Nighttime”-EP:stä julkaistaan yhteensä yhdeksän kappaletta ja artisteina mukana ovat mm. suomalaiset Obi Blanche, Hannulelauri, Femme En Fourrure sekä Helsinki 78–82.

Kuluneen kevään aikana Zebra And Snake ovat lisäksi tuottaneet remixejä brittiartisteille mm. “The Good Natured”, “The Apples” ja “Superhumanoids” sekä suomalaiselle “Le Corps Mince De Françoise”. Zebra And Snake esiintyy 1.7.2010 YK-klubilla Helsingissä ja 3.7.2010 Ämyklubilla Hämeenlinnassa.

Kaikki kappaleet ovat kuultavissa ja uusi musiikkivideo on nähtävissä ilmaiseksi osoitteessa www.bigstereo.net ja www.myspace.com/zebraandsnakea tämän viikon perjantaina!

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot