Lady Antebellum menestyy Suomen radiosoittolistoilla.

Kuvassa näkyy amerikkalaisen countrymusiikkia soittavan Lady Abellumin albumin tai singlen "Need You Now" kansikuva. Sekä singlen että albumin nimi on sama. Kuvassa näkyy kolme mustiin pukeutunutta muusikkoa, joista keskimmäinen on nainen. He seisovat riv Kuvassa Lady Antebellum

Yhdysvaltalaisen trion Lady Antebellumin “Need You Now” -single on ollut Suomen virallisen radiosoittolistan top 5 -listalla jo kuusi viikkoa putkeen. Lisäksi kyseinen kappale on ollut radiosoittolistojen kärkipäässä myös Yhdysvalloissa, Kanadassa, Meksikossa, Israelissa, Hollannissa, Sveitsissä ja Aasiassa.

Poppia ja kantria yhdistelevän Lady Antebellumin “Need You Now” -albumi on ylittänyt Yhdysvalloissa jo tuplaplatinarajan ja myynyt yli 2 miljoonnaa albumia. Yhtyeen samanniminen single ollut myös myyntimenestys yli 2,5 miljoonaan myynneillä. Lady Antebellumin on saanut lukuisia palkintoja mm. Grammy-gaalassa sekä Academy of Country Music -tapahtumassa.

10 faktaa Lady Antebellumista:

  1. Lady Antebellum on vuonna 2006 Nashvillessa perustettu kantripop-trio. Yhtyeen sielukkaasta ja tunteikkaasta soundista vastaavat Hillary Scott, Charles Kelley ja Dave Haywood.
  2. Yhtye julkaisi vuonna 2008 platinaa myyneen “Lady Antebellum” -debyyttialbumin, jonka tiimoilta yhtye sai lukuisia ehdokkuuksia ja palkintoja.
  3. Vuonna 2009 yhtye julkaisi tulevan albuminsa ensimmäisenä singlenään yhden vuoden isommista listahiteistä “Need You Now”.
  4. “Need You Now” -single on myynyt yli 2,5 miljoonaa kappaletta jo pelkästään USA:ssa.
  5. “Need You Now” -albumi julkaistiin tammikuussa Pohjois-Amerikassa. Se ylsi heti _Billboar_d-listan ykköseksi ja myi ensimmäisen viikon aikana yli 480 000 kappaletta. Albumi on myynyt tähän mennessä yli 2 miljoonaa kappaletta.
  6. Albumi nousi myös Kanadan listaykköseksi myyden platinaa.
  7. “Need You Now” -albumi koostuu hienoista teemoista ja henkilökohtaisista tarinoista kuten kappaleet “American Honey”, “Hello World” ja “Ready To Love Again”.
  8. Lady Antebellum on countrypopia aikuiseen makuun. Charles Kelleyn ja Hillary Scottin luoma leadvocal-pari on ihastuttanut kriitikoita ja faneja ympäri maailman.
  9. Yhtye voitti tänä vuonna “Best Country Performance By A Duo Or A Group with Vocals” -sarjan Grammy-palkinnon. Lady Antebellum putsasi pöydän myös Academy of Country Music -awardseissa voittaen viisi pystiä mm. “Single record of the Year” (kappaleella “Need You Now”) ja “Song of the Year” (kappaleella “Need You Now”).
  10. “Need You Now” -albumi julkaistaan Suomessa toukokuussa. Albumin nimikkokappaleen voi kuunnella täältä.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot