Ritari Ässä palaa jälleen?

Parikymmentä vuotta sitten syntynyt Ritari Ässä -televisiosarja tullee saamaan jatkoa lähiaikoina, sillä amerikkalainen televisioasema NBC on lähdössä toteuttamaan Transformersin inspiroimaa uusintaversiota tästä legendaarisesta teiden ritarista. Ritari Ässän tekoälyllä toimiva musta auto, jossa punainen valo surisee konepellillä, tullaan siis näkemään ehkä jo ensi vuoden syksyllä. Ohjelmasta esitetään ensin amerikkalaiselle yleisölle myöhemmin kuluvana vuonna parin tunnin pituinen pilottijakso. Bourne Identity -elokuvan tuottajana toiminut Doug Liman osoitti kiinnostusta luoda -sarjan uuden version. Uusi tekoälyllä varustettu kaara tullee sisältämään jonkin verran samanlaisia muotoja ja toimintoja kuin 1980-luvullakin nähty K.I.T.T.-niminen superauto.

Sarjan alkuperäinen versio luotiin aikavälillä 1982–1986. Se teki David Hasselhoffista tunnetun henkilön miehen kotimaassa. Hasselhoff on myöhemmin tullut tutuksi myös nyttemmin jo lakkautetusta Baywatch-sarjasta, jossa vähäpukeiset hengenpelastajat (joiden joukossa näytteli mm. Pamel Andersson) pelastivat vuodesta toiseen aaltoihin vajonneita.

Ritari Ässästä, minkä alkuperäinen nimi on Knight Rider, tullaan julkaisemaan ensi vuonna elokuvakin. Leffan nimi on sama kuin televisiosarjankin. Se perustuu juonellisesti samoihin taustoihin kuin alkuperäinen sarja — yksinäinen rikostentorjuja taistelee pahan voimia vastaan apunaan ihmeellinen keinoälyllä ajatteleva ja puhuva auto. Elokuva on ollut esituotantovaiheessa heinäkuun alusta lähtien. Elokuvaan hankittiin The Weinstein Companylle tarvittavat tekijänoikeudet mukauttaa Ritari Ässä sarjan luojan kehittelemästä rungosta. Huhujen mukaan David Hasselhoff olisi yrittänyt värvätä näyttelijä Orlando Bloomin näyttelemään elokuvassa Knightin poikaa — Bloom ei kuitenkaan suostunut tähän urakkaan.

Jaa Facebookissa

niklas kirjoitti 5899 päivää sitten, että:

olisi tosi hyvä kun jaatas uusi ritari ässä suomeenkin mahdollisimman pian koska olen katsonut kaikki ritariässät ja tällä hetkellä ei ole mitään yhrä hyvää tv sarjaa suomen tveessä kuin oli ritari ässä.

n:o

Petri kirjoitti 5897 päivää sitten, että:

Eiköhän se sieltä saavu jossain välissä. Tästähän tulee muuten elokuva jossain välissä, joten nostalgisiin tunnelmiin päästään jossain välissä myös leffateatterin istuimelta käsin. Pikkupoikana Ritari Ässä oli ihan hauska sarja, etenkin se puhuva auto, jossa oli kehittynyt tekoäly, oli hyvin jännittävä aikoinaan. Sarjan tunnusmusiikkikin on hyvin muistissa. :-)

n:o

KITTfani kirjoitti 5704 päivää sitten, että:

Toivottavasti uusi Knight Rider 2008 tv-sarja nähtäisiin Suomessakin pian, ehkä SUB kanavalla koska ainakin viimeksi Ritari Ässä uusittiin sillä kanavalla :)

n:o

knight rider fani kirjoitti 5698 päivää sitten, että:

toivottavasti sarja näkyy suommessakin subilla ,sillä ritari ässä on yks parhaista sarjoista

n:o

Käyttöehdot