Alexander Rybakin "Fairytale"-single jaettu radioille.

Harmaasävyinen valokuva nuoresta miehestä, jolla kitara olkapäällään. Mies soittaa viulua ja katsoo virnistellen eteensä. Kuvan oikeassa alakulmassa valkoisella präntillä Rybakin etu- ja sukunimi. Sen alla albumin nimi. Kuvassa Alexander Rybak

Valko-Venäjällä syntynyt ja Norjasssa asuva Alexander Rybak on noussut Euroviisujen ennakkosuosikiksi “Fairytale”-kappaleellaan. Alexander Rybakin Euroviisuesitys sai Norjassa yli 600 000 ääntä ja kappale on myynyt triplaplatinaa ja single hallitsee edelleen virallisen singlelistan ja radiosoittolistojen kärkisijaa. Alexander Rybakin debyyttialbumi “Fairytales” julkaistaan Norjan lisäksi ainakin Suomessa 4.6.2009. Kuuntele “Fairytale” suoraan täältä.

Euroviisujen semifinaali koetaan torstaina 14.5. kello 22.00 TV2:lta. Euroviisujen varsinainen finaalivaihe lähetetään 16.5. kello 22.00 myöskin TV2:lta.

Alexander Rybak

22-vuotias Rybak on soittanut pianoa ja viulua kuusivuotiaasta saakka ja on nuoresta iästä huolimatta hän on esiintynyt lukuisien nimekkäiden artistien kanssa. Alexnder tuli tutuksi Norjan kansalle vuonna 2006 Talent-ohjelmasta kappaleella “Foolin”. Rybak on esiintynyt arvostetun viulistin, Pinchas Zukermanin, kanssa, voittanut Anders Jahres -kulttuuripalkonnon ja on Norjan suurimman sinfoniaorkesterin, Ung Symfonin, konserttimestari. Hän on myös näytellut teatterissa sekä elokuussa ensi-iltaan tulevassa Yohan — Child Wanderer -elokuvassa.

Jaa Facebookissa

Atro Niiniluoto kirjoitti 150 päivää sitten, että:

Sain tuon cd:n joululahjaksi 2021 sukulaiseltani.

n:o

Käyttöehdot