Lady Sovereign julkaisee uuden albumin "Jigsaw" 17.6.

Räikeänsiniseen paitaan pukeutunut punatukkainen nainen, jolla suuri violetti lippis päässä, katselee suu suppurassa sivulleen. Naisen taustalla sienä on luonnonvalkoinen. Naisen sinisessä paidassa punaisia ja vihreitä juttuja. Kuvassa Lady Sovereign

Lady Sovereign julkaisee uuden albumin “Jigsaw” 17.6. Albumin ensimmäinen singlelohkaisu “So Human” jaetaan radioille toukokuussa ja se julkaistaan kesäkuun 8. päivä. “So Human” on Medasyn tuottama ja Sindenin remiksaama. Lady Sovereign julkaisee “Jigsaw”-albumin oman Midget Recordsinsa kautta. Kuuntele “So Human” -single suoraan täältä.

“Jigsaw” on jatkoa Sovereignin vuonna 2006 julkaisemalle menestyksekkäälle debyyttialbumille “Public Warning”. Albumi myi 300 000 kappaletta ja hittisingle “Love Me Or Hate Me” myi huikeat 750 000 kappaletta Amerikassa. Sovereign oli Time Squaren pääesiintyjä uudenvuoden aattona 2007, jolloin hän esiintyi miljoonille ihmiselle Gwen Stefanin lämppärinä ja oli sainattuna Jay Z:n levymerkille Def Jamille. Näytti siltä, että kaikki palaset olivat kohdillaan, mutta Lady Sovereign ei ollut onnellinen. Hänen itsenäisyys ja kontrollointi omiin asioihin oli luisinut pois hänen käsistään, joten hän päätti jättää sen kaiken taakseen.

“Jigsaw”-albumin kappaleet:

 1. Let’s Be Mates
 2. So Human
 3. Jigsaw
 4. Bang Bang
 5. I Got You Dancing
 6. Pennies
 7. Guitar
 8. Student Union
 9. Food Play
 10. I Got the Goods
 11. I Got You Dancing (Semothy Jones Remix)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot