Alexander Rybakin "Fairytales"-albumi julkaistaan 4.6.

Harmaasävyinen valokuva nuoresta miehestä, jolla kitara olkapäällään. Mies soittaa viulua ja katsoo virnistellen eteensä. Kuvan oikeassa alakulmassa valkoisella präntillä Rybakin etu- ja sukunimi. Sen alla albumin nimi. Julkaistaan 4.6.2009

Valko-Venäjällä syntynyt ja Norjasssa asuva Alexander Rybak voitti Euroviisut ylivoimaisesti kappaleellaan “Fairytale”. Kisojen ennakkosuosikki teki kaikkien aikojen piste-ennätyksen ja sai peräti 368 pistettä. Sympaattinen Rybak voitti myös kotimaansa euroviisukarsinnat äänivyöryllä saaden yli 600 000 ääntä.

“Fairytale”-kappale on myynyt Norjassa triplaplatinaa ja single hallitsee edelleen virallisen singlelistan ja radiosoittolistojen kärkisijaa. Fairytale nousi viikonlopun aikana Suomen iTunesin ostetuimmaksi ja EMIn nettisivujen kuunnelluimmaksi kappaleeksi. Alexander Rybakin debyyttialbumi “Fairytales” julkaistaan Norjan lisäksi ainakin Suomessa 4.6.2009. Kuuntele “Fairytale” EMIn musiikkisoittimesta siirtymälä tänne.

“Fairytales”-albumin kappaleet:

  1. Roll With The Wind
  2. Fairytale
  3. Dolphin
  4. Kiss And Tell
  5. Funny Little World
  6. If You Were Gone
  7. Abandonded
  8. 13 Horses
  9. Songs From A Secret Garden

Alexander Rybak on:

22-vuotias Rybak on soittanut pianoa ja viulua kuusivuotiaasta saakka ja on nuoresta iästä huolimatta hän on esiintynyt lukuisien nimekkäiden artistien kanssa. Alexnder tuli tutuksi Norjan kansalle vuonna 2006 Talent-ohjelmasta kappaleella “Foolin”. Rybak on esiintynyt arvostetun viulistin, Pinchas Zukermanin, kanssa, voittanut Anders Jahres -kulttuuripalkonnon ja on Norjan suurimman sinfoniaorkesterin, Ung Symfonin, konserttimestari. Hän on myös näytellut teatterissa sekä elokuussa ensi-iltaan tulevassa Yohan — Child Wanderer -elokuvassa.

Jaa Facebookissa

Ruusu kirjoitti 5476 päivää sitten, että:

On muuten upea levy. Fairytale-kappale edustaa levyn huonointa raitaa, vaikka se vallan hieno kappale onkin.
Alexander osaa laulaa erinomaisesti ja se käy ilmi varsinkin hitaimmista kappaleista, If You Were Gone, 13 Horses ja liikuttavan surullinen Dolphin. Karismaattinen tulkitsija. Upeat melodiat. Minusta on hienoa havaita, miten Alexander on onnistunut saamaan todella toimivan keitoksen aikaan sekoittamalla folkia, popia ja klassista musiikkia. Kaunista. Yhdellä sanalla sanoen. Erilaista. Tällaisia artisteja on harvassa, vieläpä noin nuorta sorttia. Tämä herra pitää päästä näkemään livenä. Ehdottomasti.

n:o

Käyttöehdot