Aliens vs. Predator: Requiem -traileri.

Uusi sci-fi -henkinen kauhuelokuva Aliens vs. Predator: Requiem -elokuva kokee Suomessa ensi-iltansa kuluvan kuukauden perjantaina. Elokuvaa esitetään esimerkiksi Finnkinossa huomenna keskiviikkona ja Seinäjoelle elokuva rantautuu 4. päivä kuluvaa kuukautta. Uusi muukalaiselokuva on seuraaja vuonna 2004 ilmestyneelle Alien vs. Predator -filmille. Uuden elokuvan kuvaustyöt käynnistyivät viime vuoden syyskuun lopussa. Tästä elokuvasta on julkaistu myös jonkinlainen PlayStation Portable -konsolille upotettu peliversio, jossa pelaajan touhut keskittyvät Predator-hahmona toimimiseen ja muukalaisten tuhoamiseen. Pelissä ja elokuvassa juonikuvion kantava voima on juuri se, että metsästäjärotuun kuuluvat Predator-olennot lähtevät siivoamaan tekemäänsä sotkua kun olentojen avaruusalus rysähti planeetallemme. Alienit sikiävät tuhotonta tahtia, joka aiheuttaa ymmärrettävästi huolia sekä ihmiskunnan että Predator-rodun keskuudessa — sotkua siivoamaan lähetetään yksi Predator.

Aliens vs. Predator jatkaa välittömästi siitä mihin parin vuoden takainen edeltäjä katsojansa jätti. Predator, jota voidaan kutsua vaikka Arveksi, tuli raskaaksi Alien-rodun nilviäisen upotettua sen kurkusta alas pienen hirviömäisen toukan. Arpi kuoli, mutta toukka jäi itämään, kasvamaan, kunnes se “syntyi” kuolleen muukalaisen rintakehän läpi ryskimällä. Hyperaktiivinen Alien ei paljon predatorien päivää piristänyt, sillä se aiheutti turhaa hämminkiä olentojen avaruusaluksessa. Alus teki pakkolaskun keskelle korpea. Se rysähti tänne meidän planeetallemme. Tämän jälkeen yksi predatoreista onnistuu lähettämään hätäsignaalin tovereilleen. Sen jälkeen Alien iskee ja tappaa sen. Samaan aikaan poika ja hänen isänsä sattuvat metsästämään samassa pöpelikössä, jonne alus muljahti. Tästä todellinen seikkailu käynnistyy. Molemmat ihmiset äkkäävät avaruudesta tippuneen aluksen, mutta he eivät pääse kertomaan löydöstään kenellekään, vaan he saavat tartunnan alieneilta.

Elokuvan traileri:

Onneksi aluksesta lähetetty hätäsignaali tavoittaa Predator-rodun kotiplaneetan, jossa kutsuun vastaa veteraanimetsästäjä, joka pakkaa taisteluvarusteensa ja lähtee siivoamaan sotkua.

Samoihin aikoihin kasvoihin tarrautuvat ihmisen kättä muistuttavat munija-alienit laskevat tuhon siemeniä läheisen kaupungin alueella norkoilevien kodittomien rintakehiin.

Tämän jälkeen hätäkutsuun vastannut Predator saapuu Maahan, vain muutamia tunteja kutsuun vastaamisen jälkeen. Metsästäjän tehtäväksi on annettu eliminoida kaikki muukalaiset ja hävittää niihin liittyvät todisteet. Olento siirtyy ensin tutkimaan avaruusalusta, mutta ei löydä sieltä ainoatakaan selviytyjää. Soturi ottaa aluksesta niin paljon taistelutarvikkeita kuin jaksaa kantaa ja kytkee sitten alukseen räjähteen tuhotakseen todisteet sen olemassaolosta. Metsästäjä paikallistaa pienen kaupungin, jonka arvelee olevan turhan lähellä taivaalta tippunutta alusta ja sen sisältämää murhavainuista alieninfektiota. Olento ryhtyy metsästämään ja vahingossa murjoo kaupungin sähkövoimalan siihen kuntoon, että koko kaupungista katkeaa sähköt.

Pari paikallista ihmistä siirtyy paikalliseen asekauppaan, josta käsin he ottavat kontaktin kansallirkaatiin, mutta valitettavasti koko kaartikunta tuhotaan vain muutamissa minuuteissa.

Elokuvan viralliset nettisivut sijaitsevat osoitteessa www.avp-r.com.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot