Eddie Murphy naimisiin.

Yhdysvaltalainen näyttelijä-koomikko Eddie Murphy (46) meni eilen tiistaina naimisiin ranskalaisen Bora Boran yksityissaarella elokuvatuottaja Tracey Edmondsin (40) kanssa. Seremonia oli pienimuotoinen ja hillitty, sillä sinne kutsuttiin vain joukko Murphyn ja Edmondsin sukulaisia ja ystäviä. People-lehdelle annetussa lausunnossa häävalat vannottiin Ranskan Polynesiassa, joka on valtava 118 saaresta ja maa-alueesta muodostuva alue. Bora Bora on pieni 4500 asukkaan majoittama saari.

Pariskunta ryhtyi tapailemaan toisiaan viime vuoden puolella. He menivät kihloihin vuoden 2007 heinäkuussa.

Lukusista hittielokuvista tunnettu Eddie Murphy on jo entuudestaan ollut pitkäaikaisessa aviosuhteessa Nicole Mitchell Murphyn kanssa, mutta suhde häneen katkesi virallisesti vuonna 2005, jolloin avioero astui voimaan. Avioliitosta Eddielle siunaantui jopa viisi lasta. Murphylla on myös avioliiton ulkopuolella syntynyt lapsi, tytär, Spice Girls -yhtyeen laulaja Melanie Brownin kanssa. Eddie Murphy on vuosien varrella tullut tutuksi ainakin sellaisista elokuvista kuin Dreamgirls, Beverly Hills Cop, Nutty Professor, Shrek ja Dr. Doolittle.

Avioliitto Nicole Mitchell Murphyn kanssa alkoi vuonna 1993, mutta loppukesällä -05 Nicole haki avioeroa. Tämän jälkeen mies seurusteli SG:n joukoissa vaikuttavan Mel B:n kanssa. Murphy kielsi aikoinaan olevansa isä Melanien synnyttämälle lapselle, mutta tämä väite osoittautui valheeksi viime vuoden kesäkuussa, jolloin tehty isuustesti DNA:n avulla osoitti asian todellisen laidan.

Tracie Edmonds, joka on 40-vuotias filmitaivaan tuottaja, on synnyttänyt kaksi lasta 13 vuotta kestäneen avioliittonsa aikana. Hän oli naimisissa Kenneth “Babyface” Edmondsin kanssa. Nainen on työuransa aikana tuottanut mm. elokuva- ja televisiosarjan Soul Food.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot