Robbie Williams kaavailee kiertuetta.

Pop-laulaja Robbie Williams (www.robbiewilliams.com) kaavailee järjestävänsä ensi vuoden puolella mahtipontisen kiertueen täällä Euroopan alueella, mutta kiertue vie muusikon myös muualle maailmaan. Mies on tällä hetkellä kehittelemässä jopa 150 miljoonaa puntaa, eli noin 204 miljoonaa euroa maksavaa kiertueputkea, joka tulee ainakin miehen maksettavaksi koituvan laskun mukaan olemaan erittäin näyttävä.

Miehen uran tuoren albumi on vuoden 2006 lokakuussa julkaistu soolo-opus “Rudebox”. Levy on siinä mielessä erityinen tekele, kun parissa levyllä kuultavassa kappaleessa Williams musisoi yhdessä Pet Shop Boys -yhtyeen kanssa. Albumi on miehen uran järjestyksessä kymmenes sooloalbumi ja seitsemäs studioalbumi.

Daily Star -lehti kertoi kuluvan kuukauden alussa Williamsin järjestävän massiivista comeback-maailmankiertuetta päästäkseen maksamaan samalla mitalla takaisin vanhoille bändikavereille Take That -yhtyeessä. Viimeksi mainittu orkesteri kun on ollut erittäin menestyksekäs viime vuoden puolella. Lehden antamien tietojen mukaan Robbie oli saanut suunnattomassa harmistuneisuuden puuskassa idean lähteä tekemään maailmankiertuetta. Mies haluaa todistaa Take Thatille voivansa tehdä suuremman ja menestyneemmän show’n ilman edellisen yhtyeensä jäseniä. Kiertueen jälkeen Robbie aikoo julkaista myös uuden albumin — albumin arvioitu julkaisupäivämäärä on syyskuun 23. päivä 2008.

“Rudebox”-albumin kappaleet:

 1. Rudebox
 2. Viva Life on Mars
 3. Lovelight
 4. Bongo Bong and Je Ne T’Aime Plus (featuring Lily Allen)
 5. She’s Madonna (yhdessä Pet Shop Boysin kanssa)
 6. Keep On (featuring Lily Allen)
 7. Good Doctor (R. Williams, J. Meehan)
 8. The Actor(R. Williams, B. Christy, C. Russo)
 9. Never Touch That Switch
 10. Louise (J. Callis, P. Wright, P. Oakey)
 11. We’re the Pet Shop Boys (yhdessä Pet Shop Boysin kanssa)
 12. Burslem Normals
 13. Kiss Me
 14. The 80’s
 15. The 90’s
 16. Summertime
 17. Dickhead

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot