Britney ajoi hiukset huumetestin vuoksi.

Pop-laulaja Britney Spears kertoo ajaneensa päänsä kaljuksi, koska hän oli vakuuttunut siitä, että hänen hiuksistaan tultaisiin tekemään huumetesti. Nainen hämmästytti fanejaan tämän vuoden tammikuussa kun hän ilmestyi ihmisten ilmoille kaljuna. Hän leikkasi hiuksensa omatoimisesti Los Angelesissa sijaitsevassa kampaamossa paparazzien kuvatessa tapahtumaa.

Spears ei ollut aikaisemmin kertonut minkäänlaista syytä kutriensa leikkaamiseen, mutta nyt hänen ystävättärensä avautui median edustajille ja kertoi Britneyn olleen tuohon aikaan huolestunut huumestistä. Britneyn kerrotaan pelänneen joutuvansa tekemään huumetestin, koska hän kamppailee kahden lapsensa huoltajuudesta entisen aviomiehensä Kevin Federlinen kanssa.

Britney Spearsin ystävä kertoi The Sun -lehdelle, että Kevin oli pelotellut Britneytä sanomalla kannabiksen polttamisesta jäävän jälkiä, jotka huumetestissä saattavat paljastua. Ystävättären mukaan Kevin oli maalaillut “piruja seinille” sanomalla aikovansa käyttää kannabiksen polttamista Spearsia vastaan voittaakseen huoltajuuskiistan.

Federline ja Spears taistelevat edelleen kahden yhteisen lapsensa huoltajuudesta. Heillä on 23-kuukautinen Sean Preston ja 11-kuukautta vanha Jayden James.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot