Bon Jovin salainen paluu

  • Julkaistu 10.11.2009
  • Tagit:
  • Luettu 1711 kertaa

Valokuva spottivalojen säihkeessä esiintyvistä Bon Jovin jäsenistä, joista pari etummaista soittaa kitaroita ja/tai bassokitaroita. Kuvan tausta on tummansininen ja sen alaosassa näkyy runsaasti ihmisiä punaisena merenä spottivalaistuksen alla. Kuva: Anu Jaakkola

Puhelimeni soi torstaina ja kysymys kuului: “Haluanko mennä katsomaan Bon Jovia tänä iltana?” Tiesin, että bändi oli Lontoossa markkinoimassa uutta “The Circle” -albumia, mutta keikkoja ei ollut tiedossa. Bon Jovi oli kuitenkin järjestänyt salaisen, intiimin keikan harvoille ja valituille faneille, sekä kilpailuvoittajille.

Kun Bon Jovi astui lavalle, oli vaikea uskoa, että bändi on keikkaillut yli 25 vuotta. He lämmittivät yleisön hetkessä ja soittivat upean setin vanhoja hittejä, kuten kappaleet “It’s My Life” ja “Wanted Dead or Alive”, sekä uusia kappaleita tulevalta “The Circle” -albumilta. Erityisesti “Livin’ On A Prayer” hitin akustinen versio kruunasi illan.

Bon Jovi sinisen valomeren alla suuren yleisön ääressä.
Kuva: Paul Sanders.

Tunnelma oli rento ja yleisön joukkoon olisi sopinut hyvin suomalaisia, aitoja rockfaneja. Ja aivan kuin tilauksesta, vierestäni kuulin suomen kieltä.

Valokuva Bon Jovin yllätyskeikalta Lontoossa. Hämärässä valaistuksessa lauma muusikoita suuren yleisömeren edessä.
Kuva: Paul Sanders.

Rockin elävät legendat tarjosivat jälleen unohtumattoman musiikkielämyksen. Bon Jovin maailmankiertue saapuu Lontoon O2 Areenalle kesäkuussa 2010.

Kuvassa Bon Jovi esiintymässä Lontoossa yllätyskeikalla.
Kuva: Anu Jaakkola.

Bändin seuraavia suurelle yleisölle tähdättyjä keikkoja nähdään ensi vuoden helmikuussa, jolloin Bon Jovi ryhtyy kiertämään aluksi Yhdysvaltoja ja Kanadaa. Sen jälkeen kesäkuussa 2010 bändi saapuu jälleen kosnertoimaan Lontooseen, jossa yhtye nähdään peräti 11 kertaa peräkkäin sikäläisen O2-klubin tiloissa. Yhtyeen ajankohtainen kiertuesuunnitelma löytyy bändin omilta MySpace-sivuilta.

Teksti Anu Jaakkola.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot