Ipanapan vauhdikkaat talvilaulut riemastuttavat koko perhettä.

 • Julkaistu 10.11.2009
 • Tagit:
 • Luettu 2435 kertaa

Lastenlevy Ipanapan etukannessa näkyy hymyileviä lapsia ja eläimiä. He ovat kaikki lumihangessa ulkosalla. Lapsella punainen tonttulakki päässä ja punaiset posket. Taivas on sinertävä ja sen keskellä lukee "Ipanapa Talvilaulut". Kuvan reunat harmaasävyisi Julkaistaan 2.12.2009

Ipanapa Records on marssittanut studioon tasokkaan kattauksen Suomen eturivin artisteja ja kääntänyt nupit kaakkoon. Session tuloksena on syntynyt riehakas joulualbumi, jonka parissa viihtyy koko perhe joulun odotuksesta keväthangille saakka. 2.12. julkaistava “Talvilaulut”-albumi on jatkoa edellisten joulujen myydyimmille lastenlevyille, “Ipanapa I” ja Ipanapa II” -albumeille. Talvilaulut on Ipanapa-historian vauhdikkain ja kansainvälisin, sillä levyllä kuullaan useaa eri kieltä, liikutaan monenlaisissa rytmimaisemissa ja kuullaan myös tuttuja joululauluja Ipanapa-henkeen sovitettuna.

Levyllä seikkailevat Irina, Emma Salokoski, Tuomari Nurmio, Tuomo, Paukkumaissi, Mariska, Martti Servo, Janna Hurmerinta, Kristiina Wheeler, Niko Ahvonen ja Jani & Jetsettersin solisti Jani Forsman. Sokerina pohjalla kuullaan Irina Björklundin ja Peter Franzénin duetto.

Talvilauluissa paljastetaan kuka on oikea Joulupukki, ihmetellään kuinka käy, kun vaari saa vihdoin luistimet ja lähdetään keikalle keskellä jouluyötä. Levyllä myös mietitään, että mikä onkaan se paras joululahja, jos leluja on jo tarpeeksi? Kuuntele näytekappaleita:

“Talvilaulut”-albumin kappaleet:

 1. Tuomari Nurmio: Joulupukin töissä
 2. Janna: Lumi oli sopivan soft
 3. Jani Forsman: Vaari jäällä
 4. Irina Björklund & Peter Franzén: Joulupukki rakkauden tuo
 5. Martti Servo & Napander: Joulun manteli
 6. Mariska: Eikö se pukki tuu?
 7. Irina: Kissa pakkasessa
 8. Niko Ahvonen: Keikka jouluyönä
 9. Emma Salokoski: Kulkuset raikaa
 10. Kristiina Wheeler: Joulupukkiukki
 11. Paukkumaissi: Porsaita äidin oomme kaikki
 12. Tuomo: Merry Christmas everybody

Ipanapa Records — Laatuviihdettä 0-100-vuotiaille lapsille

Ipanapan “Talvilaulut” julkaisee Ipanapa Records. Ipanapa Recordsin filosofiana on tehdä mahdollisimman korkeatasoista ja hyvin tuotettua viihdettä lapsille ja heidän vanhemmilleen. Levymerkki on julkaissut platinaa myyneen “Ipanapa I” ja kultaa myyneen “Ipanapa II” -albumin. Tämän vuoden uutuuksia ovat olleet Ipanapan “Liikennelaulut” sekä Ipanapan “Iltalaulut”.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot