Bonafide: "Something's Dripping".

 • Julkaistu 29.08.2009
 • Tagit:
 • Luettu 1153 kertaa

Bonafiden logo keltaisten liekkien välissä kellertävällä fontilla ja tikkukirjaimin. Kuvan pohjaväri on musta. Sen yläosassa näkyy pienemmällä präntillä "Something's Dripping", joka on albumin nimi. Kuvan keskellä neljä rokkimuusikkoa yhdessä rivissä. Julkaistaan 18.9.2009

Ruotsalainen rokkibändi Bonafide (www.bonafiderocks.com), joka luonnehtii itseään aidoksi, suoraviivaiseksi rock-ryhmäksi, aikoo julkaista uransa järjestyksessä toisen albumin syyskuun jälkimmäisellä puoliskolla. Uutukaiskiekko on nimeltään “Something’s Dripping”. Sen syömät viisut nauhoitettiin Göteborgissa sijaitsevan Musicamatic-studion tiloissa tuottaja Chips Kiesbyen kanssa. Bonafiden tuottajana toiminut mies on aikaisemmin osallistunut ainakin The Hellacoptersin, The Nomadsin ja Millencollinin musiikin muovaamiseen. Bonafiden “Something’s Dripping” on tarkoitus julkaista ensiksi yhtyeen kotimaassa ja sitten muualla Euroopan alueella. Rokkiryhmän uutukaiselta on mahdollista kuulla tarkoin valittuja viisuja jo ennakkoon siirtymällä bändin virallisille MySpace-sivuille.

Bonafide tarjoaa kuuntelijoilleen omien suitsutustensa mukaan bluesia ja R&B-pohjaista rokkenrollia täyslaidallisen. Chips Kiesbyen tuottama tekele tarjoaa erityisen paljon niin meheviä laulu- ja kitaraosuuksia, joita eivät muut bändit juurikaan kykene luomaan. Albumin 11 kappaleen kirjoituksesta vastaava keulahahmo Pontus Snibb loi osan kappaleista yhteistyössä kitaristi Mikael Fääsbergin kanssa. Albumilla kuullaan vierailevana naislaulajana Crucified Barbara -bändin riveistä tuttua Mia Coldheartia. Ruotsalaislaulaja laulaa kappaleessa “Straight Shooters” dueton Snibbin kanssa.

“Something’s Dripping” -albumin kappaleet:

 1. Dirt Boun
 2. Hard Livin’ Man
 3. No Doubt About It
 4. Straight Shooters
 5. Elvis Chapel Blues
 6. Fill Your Head With Rock
 7. Dog
 8. Shot Of You
 9. Butter You Up
 10. Swan Song
 11. Sicker Than I Think

Bändin uusimman albumin ensimmäinen single on aikaisemmin viime viikolla radiosoittoakin Ruotsissa saanut “Dirt Bound”. Se ilmestyi myös digitaalisen musiikin putiikeissa. Bonafiden uusi albumi asetettiin ennakkotilattavaksi 20. päivä — levyn voi ostaa yhtyeen nettisivuilta.

Bonafide on:

 • Pontus Snibb (laulu ja kitara)
 • Mikael Fässberg (kitara)
 • Micke Nilsson (basso)
 • Sticky Bomb (rummut)

Bändi perustettiin laulaja-kitaristi Pontus Snibbin ja basisti Michael “Micke” Nilssonin kanssa Ruotsin Malmössä vuonna 2006. Pontus oli jo aikaisemmin luonut nimeä soittamalla useiden blues- ja rock-skenen toimijoiden parissa täällä Skandinavian alueella. “Something’s Dripping” on nelisen vuotta toimineen rytmiryhmän järjestyksessä toinen albumi.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot