Heaven & Hell ei hajoakaan.

Heviyhtye Heaven & Hell (www.heavenandhellive.com) uutisoi legendaarisen hevilaulaja Ronnie James Dion manageritoimiston suulla, ettei Heaven & Hell ole huhuista huolimatta missään nimessä hajonnut tai hajoamassa. Bändin kitaristina toimiva Tony Iommi on vain joutunut käymään leikkauspöydällä käsivarressaan ilmenneen vaurion vuoksi, joten bänditoiminta on sen jälkeen jonkin aikaa tauolla, jotta muusikko voisi rauhassa parantua. Sillä välin kun Heaven & Hell on lomalle, Dio aikoo aktivoitua ja esiintyä Iso-Britanniassa sekä Euroopan alueella marras-joulukuussa. Heaven & Hell aikoo jatkaa toimintaansa täydellä teholla taas ensi vuoden puolella, jolloin ainakin keikkailu tulee käynnistymään.

Tony Iommi kommentoi aikaisemmin The Aquarian Weekly -julkaisun toimittajalle, että hänen omassa elämässään seuraava suuri koettelemus tulee olemaan käsivarren leikkaus. Leikkaus on miehen sanojen mukaan pakko tehdä ennemmin tai myöhemmin, joten nyt sopivan sauman ilmettyä hän haluaa hoitaa sen pois päiväjärjestyksestä. Operaation jälkeen hän ei pysty ihan heti soittelemaan kitaraansa, joten tauon pitäminen on pakollinen juttu hänelle itselleen — Heaven & Hellin jäsenet voivat jatkaa bänditoimintaa sillä välin muissa projekteissa.

Iommin käsivarsi vaurioitui noin vuosi sitten jonkinlaisen tulehduksen takia. Rustokudos soittokäden peukalon alueella on käytännössä muuttunut käyttökelvottomaksi. Hän on syönyt särkylääkkeitä jo vuoden ajan, mutta nyt kun peukaloluun toinen pää hankaa ranteen luuta, kipu on liian kova, joten hän haluaa käydä korjauttamassa sen kirurgilla. Tony Iommin mukaan hän on kuullut myös Eddie Van Halenilla olleen prikulleen samanlainen ongelma.

Heaven & Hell joutui kesäkuun 21. päivä perumaan esiintymisensä Espanjan Zarazogassa järjestetyssä Metalway-festivaalissa, kitaristi Tony Iommin selkäkipujen takia.

Heaven & Hell on:

  • Ronnie James Dio (laulu)
  • Tony Iommi (kitara)
  • Geezer Butler (basso)
  • Vinny Appice (rummut)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot