Christina Aguilera on raskaana.

26-vuotias Christina Aguilera (www.christinaaguilera.com) on paljastanut vihdoinkin sen mitä on jo arveltu kuukausien ajan — hän on raskaana. Aguilera kertoi brittiläiselle Glamour-lehdelle odottavansa lapsen syntymän tapahtuvan vuodenvaihteessa, mikäli yllätyksiä ei satu. Kyseessä on laulajattaren ensimmäinen lapsi. Hän kertoo odottelevansa kuumeisesti perhe-elämän aloittamista yhdessä aviomiehensä kanssa.

Christina Aguilera meni naimisiin musiikkituottaja Jordan Bratmanin kanssa vuonna 2005. Nainen on kertonut aikoinaan Bratmanin olevan vallan hämmästyttävä ja mahtava ihminen.

Laulajan tuorein albumi on vuode 2006 elokuussa ilmestynyt “Back to Basics”. Se on Aguileran mukaan paluumatka 1920-1940 -luvuilla suosittuihin jazziin, bluesiin ja soul-musiikkiin yhdistettynä nykyaikaisella otteella.

“Back to Basics” -albumin CD #1:

 1. Intro (Back to Basics)
 2. Makes Me Wanna Pray
 3. Back in the Day
 4. Ain’t No Other Man
 5. Understand
 6. Slow Down Baby
 7. Oh Mother
 8. F.U.S.S.
 9. On Our Way
 10. Without You
 11. Still Dirrty
 12. Here to Stay
 13. Thank You (Dedication to Fans…)

“Back to Basics” -albumin CD #2:

 1. Enter the Circus
 2. Welcome
 3. Candyman
 4. Nasty Naughty Boy
 5. I Got Trouble
 6. Hurt
 7. Mercy on Me
 8. Save Me from Myself
 9. The Right Man
 10. Back to Basics (video)

Yhdysvaltalaisen Christina María Aguileran tarina alkoi vuonna 1999, jolloin häneltä ilmestyi debyyttialbumi “Christina Guilera”. Se oli kaupallinen menestysteos, jota seurasi joulualbumi sekä latinopoppia tarjoava “Mi Reflejo”.

Latinolaulaja saa oman tähtensä Hollywoodissa sijaitsevalle Walk of Fame -kadulle ensi vuonna.

Nainen on aikeissa luoda seuraavasta albumistaan, joka tulee olemaan järjestyksessä neljäs, “lyhyen ja suloisen”. Se on kesäkuussa annetun tiedotteen mukaan aivan täysin erilainen kuin “Back to Basics”, mutta kiekon tarkempaa musiikillista suuntausta ei ole vielä paljastettu.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot