CocoRosielta "Coconuts, Plenty of Junkfood" -EP.

  • Julkaistu 11.05.2009
  • Tagit:
  • Luettu 1304 kertaa

CocoRosien EP-levyn "Coconuts, Plenty of Junkfood" etukannessa valokuva kahdesta naisesta, jotka ovat pukeutuneet vallan mauttomasti ja jotka lojuvat sängyllä sylikkäin. Taustalla valkoista taustaa, jossa kiehkuramaisia köynnöksiä tai muita kepukoita. Julkaistaan 3.6.2009

Yhdysvaltalainen, mutta Ranskaan majoittunut, kahden naisen muodostama musiikkiprojekti CocoRosie (www.cocorosieland.com) tulee julkaisemaan upouuden EP-äänitteensä, humoristisesti nimetyn “Coconuts, Plenty of Junkfood” -levyn, kesäkuun kolmantena päivänä. Värikästä musiikkia luova duo tarjoaa uusimmalla levyllään annoksen uusia biisejä, joita on kiekolla yhteensä viisi kappaletta. Ne ovat aikaisemmin julkaisemattomia viisuja. Tätä äänitettä CocoRosie kaavailee myyvänsä ainakin nyt toistaiseksi keikkojensa yhteydessä. CocoRosien tuotantoa voi kuunnella maksutta muutamien biisien verran bändin MySpace-sivuilla sijaitsevasta musiikkisoittimesta.

CocoRosie työstää tällä hetkellä uutta albumia. Levy tulee ilmestymään vuoden 2009 puolella, mutta kiekosta ei toistaiseksi tiedetä muuta kuin, että se on seuraaja “The Adventures of Ghosthorse & Stillborn” -nimiselle pitkäsoitolle. Musiikillisesti opus tullee olemaan tuttua tanssimusiikkia, jota CocoRosielta on totuttu vastaanottamaan.

“Coconuts, Plenty of Junkfood” -EP:n kappaleet:

  1. Happy Eyes
  2. Coconuts
  3. Milkman
  4. Joseph City
  5. Spirit Lake

CocoRosie on:

  • Bianca “Coco” Leilani Casady
  • Sierra Rose “Rosie” Casady

CocoRosie on amerikkalaisen sisaruskaksikon perustama musiikkiryhmä, joka on toiminut vuodesta 2003 lähtien. Yhtyeen jäsenet asuvat tällä hetkellä Ranskassa. Sierra soittaa bändissä pääosin kitaraa, pianoa ja harppua, sekä suutaan. Biancakin laulaa ja soittaa leluja ja lasten musiikkisoittimia.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot