Conania vainonnut pappi kyllin terve mieleltään — raastupa kutsuu.

Pappi, jonka epäillään vainonneen huumoriohjelma Late Night With Conan O’Brien -ohjelman juontajaa, todettiin kyllin terveeksi mielentilaltaan, vaikkakin hänen lakimiehensä totesi miehen kärsineen aikaisemmin psykologisista ongelmista. Nyt hän pääsee vastaamaan raastuvassa tekosistaan. Pappismies David Ajemian, laitettiin hiljattain mielenterveydellisiin tutkimuksiin ja hänelle määrättiin korkeimmassa oikeudessa 2500 dollarin takuusumma maksettavaksi jos hän mielii viettää oikeusprosessin kaltereiden ulkopuolella.

Papin lakimies on todennyt Ajemianin olevan terve mieleltään voidakseen vastata häntä vastaan nostettuihin syytteisiin. Uskonmies on kuitenkin ottanut aikaisemmin lääkkeitä ja häntä on hoidettu vuoden ajan psykologisten ongelmien vuoksi.

46-vuotias miespuolinen pappi pidätettiin viime viikolla sen jälkeen kun hän yritti tunkeutua Late Night with Conan O’Brien -talkshow’n kuvaustilaisuuteen New Yorkissa. Häntä oli jo aikaisemmin varoitettu studion vartijoiden toimesta — mies ei kuitenkaan kyennyt pysymään loitolla Conanista.

Pappi aloitti Conanille kirjoittelemisen viime vuoden syyskuussa. Hänet otettiin virallisesti pois toimestaan kesäkuussa oltuaan virassaan parin vuoden ajan. Mies oli kirjoittanut eräässäkin O’Brienille osoitetussa kirjeessa olevansa hyvin turhautunut Conaniin sen tähden, ettei hän ollut sallinut papin päästä televisio-ohjelman yleisön sekaan. Kirjeessä psykopappi kirjoitti myös, että “Näinkö sinä kohtelet kaikkein vaarallisimpia fanejasi???” ja että “Sinä olet minulle paljon velkaa, kaveri”.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot