Lordi esiintyy Rovaniemellä.

  • Julkaistu 12.11.2007
  • Tagit:
  • Luettu 1429 kertaa

Tummanpuhuva ja uhkaava promokuva Lordi-bändin keulahahmosta, joka seisoo varjoissa. Olennolla on arpinen kasvo ja julma ilme. Sillä on mustasta nahasta luotu rintapanssari ja otsassa kaksi pientä sarvea. Kuva: Solar Films

Suomen Lordi (www.lordi.fi) uutisoi aikovansa esiintyä kotikaupungissaan Rovaniemellä joulukuun puolen välin paikkeilla. Bändi nimesi esiintymispaikakseen Lappi Areenan. Kyseessä on ensimmäinen keikka Suomessa sitten Yhdysvaltojen suuntaan tehdyn kiertueen jälkeen. Bändi on keikkaillut hiljattain mm. Ozzfestin lavalla ja yhdessä Type O Negativen kanssa. Musiikillisen ilakoinnin lisäksi Lordi on ottanut ratkaisevan askeleen kohti kauhuelokuvien hämäriä rajamaita, sillä yhtye tulee esiintymään Dark Floors -nimisessä suomalaisenssa produktiossa, jossa Lordin jäsenet käyvät vilauttelemassa naamareitaan. Yhtye ei tämänhetkisten tietojen mukaan soita musiikkia itse elokuvassa, mutta se on saanut kunnian säveltää musiikkia leffaa varten.

Lordi esiintyy 14. joulukuuta Lappi Areenassa Rovaniemellä.

Bändin joukot esiintyvät Suomen kaikkien aikojen kalleimmassa elokuvatuotannossa, joka on siis nimeltään Dark Floors. Leffa on maksanut 4,2 miljoonaa euroa. Sen esiintyjäkaartiin kuuluu runsas kotimaisten näyttelijöiden joukkio, mutta leffaa tähdittää myös joukko ulkomaisia näyttelijöitä. Elokuvan on tarkoitus saada ensi-iltansa helmikuun 8. päivä ensi vuonna. Lordi esitteli elokuvan hiljattain Cannesin elokuvafestareilla. Yhtyeen nokkamies, rupinen Mr. Lordi, kertoi leffan olevan perinteinen ja moderni kauhuelokuva. Bändin naamareita jouduttiin räätälöimään elokuvaa varten, sillä yhtyeen esiintymisasut musiikkia soitettaessa on pyritty muotoilemaan siten, että instrumenttien käsittely on mahdollisimman sulavaa. Koska elokuvassa bändin jäsenet eivät soittele raskasta rokkiaan, voitiin asuja tuunata ja kustomoida.

Lordi on:

  • Mr. Lordi (laulu)
  • Amen (kitara ja taustalaulu)
  • Kita (rummut ja taustalaulu)
  • OX (basso ja taustalaulu)
  • Awa (kosketinsoittimet ja taustalaulu)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot