Conscious Youths "See Why" -albumi ennakkokuuntelussa.

Conscious Youthsin promovalokuva. Harmaasävyisessä potretissa näkyy neljä miestä, joista keskimmäisellä pitkät parta ja hiukset. Hänen takanaan seisovilla miehillä lyhyt tukka ja löysät vaatteet yllään. Nelikko on mustaa taustaa vasten. Debyyttialbumi 17.9.2008

Conscious Youthsin 17.9. julkaistava “See Why“ -albumi on ennakkokuuuntelussa yhtyeen MySpace-sivuilla 10.–17. syyskuuta välisenä aikana. Albumia voi käydä kuuntelemassa osoitteessa www.myspace.com/consciousyouths. “See Why” -albumi on myös YleX:n viikon levy viikolla 39.

CY tarjoaa selkeästi jotain uutta 2000-lukulaisen paikalleenjymähtäneen ja itseääntoistavan hip-hopin keskellä. Musiikillisesti vaikutteita nousee laajalta pohjalta. Conscious Youths -soundissa kuuluu yhtä lailla reggae ja rhythm and blues kuin folk, punk ja 1990-lukulainen backpacker-rappi.

Uusi single “Play”

Radioille on jaettu uusi Conscious Youths -single “Play”. Kappaleeseen valmistuu musiikkivideo ensi viikolla. Kuuntele “Play” tästä.

Vaatemallisto

Conscious Youths on lanseerannut oman vaatemalliston elokuun aikana. Yhtyeen suunnittelemaa vaatemallistoa myydään kaikissa Suomen One Way -vaatekaupoissa. Mallisto pitää sisällään mm. erilaisia t-paitoja, huppareita, lippiksiä ja pipoja.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot