Tagipilvi: conscious youths

Katso Conscious Youthsin uusi musiikkivideo.

Harmaasävyinen valokuva Conscious Youths -bändin kolmesta miesjäsenestä, jotka ovat miehiä ja jotka seisovat sikin sokin mustaa taustaa vasten. Oikean laidan jannulla musta hattu päässä ja keskimmäinen näyttää jonkinlaista käsimerkkiä, taaimmainen jamppa CY on trio

Uusimaalaiselta kolmen hengen miehittämältä Conscious Youthsilta on valmistunut musiikkivideo “Play”-kappaleeseen. Katso video tästä.

Conscious Youths järjestää ikärajattoman ilmaiskeikan keskiviikkona 24. päivä kuluvaa kuukautta Helsingin Nosturissa. Ovet aukeavat kello 18.00 ja veto on klo 19.00.

Conscious Youth järjestää ilmaiskeikan keskiviikkona.

Harmaasävyinen valokuva Conscious Youths -bändin kolmesta miesjäsenestä, jotka ovat miehiä ja jotka seisovat sikin sokin mustaa taustaa vasten. Oikean laidan jannulla musta hattu päässä ja keskimmäinen näyttää jonkinlaista käsimerkkiä, taaimmainen jamppa Nosturissa 24.9.

Conscious Youths järjestää ikärajattoman ilmaiskeikan keskiviikkona 24.9. Helsingin Nosturissa. Ovet aukeavat kello 18.00 ja veto on kello 19.00.

Conscious Youths julkaisi keskiviikkona 17.9. debyyttialbumin “See Why“. Rapin superkokoonpano tarjoaa selkeästi jotain uutta 2000-lukulaisen paikalleenjymähtäneen ja itseääntoistavan hip-hopin keskellä. Conscious Youths -soundissa kuuluu yhtä lailla reggae ja rhythm and blues kuin folk, punk ja 1990-lukulainen backpacker-rappi. “See Why” -albumi YleX:llä viikon levynä viikolla 39.

Conscious Youths "See Why" -albumi ennakkokuuntelussa.

Conscious Youthsin promovalokuva. Harmaasävyisessä potretissa näkyy neljä miestä, joista keskimmäisellä pitkät parta ja hiukset. Hänen takanaan seisovilla miehillä lyhyt tukka ja löysät vaatteet yllään. Nelikko on mustaa taustaa vasten. Debyyttialbumi 17.9.2008

Conscious Youthsin 17.9. julkaistava “See Why“ -albumi on ennakkokuuuntelussa yhtyeen MySpace-sivuilla 10.–17. syyskuuta välisenä aikana. Albumia voi käydä kuuntelemassa osoitteessa www.myspace.com/consciousyouths. “See Why” -albumi on myös YleX:n viikon levy viikolla 39.

CY tarjoaa selkeästi jotain uutta 2000-lukulaisen paikalleenjymähtäneen ja itseääntoistavan hip-hopin keskellä. Musiikillisesti vaikutteita nousee laajalta pohjalta. Conscious Youths -soundissa kuuluu yhtä lailla reggae ja rhythm and blues kuin folk, punk ja 1990-lukulainen backpacker-rappi.

Conscious Youthsin "See Why" -albumi kaupoissa 17.9.

Conscious Youthsin promovalokuva. Harmaasävyisessä potretissa näkyy neljä miestä, joista keskimmäisellä pitkät parta ja hiukset. Hänen takanaan seisovilla miehillä lyhyt tukka ja löysät vaatteet yllään. Nelikko on mustaa taustaa vasten. Albumi kaupoissa 17.9.

Conscious Youthsin debyyttialbumi “See Why” julkaistaan keskiviikkona 17.9. “See Why” -albumi yhdistelee kiinnostavasti hiphopia, poppia ja reggaeta. Debyyttialbumin toinen singlelohkaisu “Play” jaettiin radioille elokuussa. Kappaleeseen valmistuu musiikkivideo syyskuun alussa.

Conscious Youths on valittu Snoop Doggin ja Sugarhill Gangin lämmittelijäbändiksi. Snoop Dogg konsertti on torstaina 28.8. Helsingin Jäähallissa ja Sugarhill Gang keikkailee 5.9. Nosturissa.

Conscious Youthsilta single ja vaatemallisto.

Conscious Youthsin promovalokuva. Harmaasävyisessä potretissa näkyy neljä miestä, joista keskimmäisellä pitkät parta ja hiukset. Hänen takanaan seisovilla miehillä lyhyt tukka ja löysät vaatteet yllään. Nelikko on mustaa taustaa vasten. Debyyttialbumi syksyllä -08

Conscious Youths, eli Redrama, Paleface, NapeCape ja Promoe, julkaisee elokuussa uuden singlen “Play”. Kappale yhdistelee oivallisesti eri musiikkityylejä mikä tekee biisistä tuoreen ja energisen kuuloisen. Mainittakoon myös, että kappaleen kitaraosuudet ovat itse Redraman soittamia. Kuuntele “Play”-single EMIn jukeboksista. “See Why” -debyyttialbumi julkaistaan syksyllä 2008.

Conscious Youths lanseeraa oman vaatemalliston elokuun aikana. Yhtyeen suunnittelemaa vaatemallistoa tullaan myymään kaikissa Suomen One Way -vaatekaupoissa elokuusta alkaen. Mallisto pitää sisällään mm. erilaisia t-paitoja, huppareita, lippiksiä ja pipoja. Conscious Youths kiertää promotoimassa uutta vaatemallistoaan ja tulevaa albumiaan seuraavina päivinä:

 • Perjantaina 15.8.:
  • Kello 16.00 Helsingin One Way
  • Kello 19.00 Itäkeskuksen One Way
 • Lauantaina 16.8.:
  • Kello 14.00 Tapiolan One Way
  • Kello 16.30 Jumbon One Way
 • Sunnuntaina 17.8.:
  • Kello 14.00 Turun One Way
 • Lauantaina 23.8.:
  • Kello 14.00 Tampereen One Way
 • Sunnuntaina 24.8.:
  • Kello 15.00 Oulun One Way

Conscious Youths: Skandinaavi-hip-hopin uusi superyhtye!

Valkoista taustaa vasten näkyvä Conscious Youths -bändin logo. Logon kirjaimet kaunista ja tyylikästä käsialakirjoitusta. Yksi sana per rivi. Kuvassa yhtyeen logo

C.Y.‘n neljä jäsentä ovat kukin tahoillaan tehneet pitkää uraa ja miehet yhdistävät nyt ensikertaa voimansa. Nelikon soundit sointuvat sulavasti yhteen, vaikka kullakin on selkeästi oma tunnistettava tyylinsä. Olisiko tämä viimeinkin hip-hopin Crosby, Stills, Nash & Young?

C.Y. tarjoaa selkeästi jotain uutta 2000-lukulaisen paikalleen jymähtäneen ja itseään toistavan hip-hopin keskellä. Musiikillisesti vaikutteita nousee laajalta pohjalta. Conscious Youths -soundissa kuuluu yhtä lailla reggae ja rhythm and blues kuin folk, punk ja 1990-lukulainen backpacker-rappi.

Käyttöehdot