Tarja Turunen kuvasi "Enough"-videon.

Paul Harriesin ottama valokuva sopraanolaulaja Tarja Turusesta. Turusella yllään hohtavanpunainen paita, päässä pitkät tummat hiukset ja kasvoilla tyyni ilme. Naisen takana näkyy koristeellisia maalauksia, patsaita ja muita koriste-esineitä. Kuva: Paul Harries

Nightwish-yhtyeestä avoimella kirjeellä erotettu ja sittemmin soolouralle siirtynyt laulajatar Tarja Turunen (www.tarjaturunen.com) kuvasi hiljattain musiikkivideon eteläisessä Amerikassa vietettyään tovin kestänyttä hengähdystaukoa kiertueelta. Musiikkivideoksi päätynyt biisi kuvattiin kappaleesta “Enought”. Se sisältyy Tarja Turusen uusimman sooloalbumin “My Winter Storm” erikoisversion soittolistalle. Albumi on tarkoitus julkaista ennen kuluvan vuoden umpeutumista. Albumin normaali versio julkaistiin aikaisemmin kuluvana vuonna. Levy laskettiin levitykseen Yhdysvalloissa asti, jossa se ilmestyi helmikuun loppuvaiheilla. Albumista tehtiin amerikkalaiselle yleisölle kaksi toisistaan eroavaa versiota; standardipainos ja deluxe-versio. Jälkimmäinen on varustettu bonus-DVD:llä ja sellaisilla Turusen kappaleilla, joita ei aikaisemmin oltu julkaistu missään yhteydessä. Pitkäsoitosta prässättiin fanikunnalle myös tuplavinyyliversio.

Tarja Turusen tuorein tekele, nimeltään “My Winter Storm”, tuotettiin Daniel Presleyn toimesta. Albumilla kuullaan lukuisia vierailevia muusikkoja, kuten Living Colourin, Anne Lennoxin, Joe Satrianin, Jeff Beckin, Madonnan ja Rolling Stonesin kanssa soitellut basisti Doug Wimbish. Sähkökitaraa albumilla kuullaan soittelevan Farmer Boys –yhtyeestä tuttu Alex Scholpp ja rumputulivastaavana Sealista ja Pet Shop Boysin sakista yleisölle tutuksi tullut Earl Harvin. Viimeksi mainitun muusikon Turunen valitsi albumin soittajakaartiin henkilökohtaisesti nähtyään miehen musisoivan Sealin keikalla. “My Winter Storm” -albumin kosketinsoitinkuviot ja ohjelmointihommat toteutti Torsten Stenzel. Sama mies on aikaisemmin muusikkona toimiessaan soitellut sellaisille artisteille ja bändeille kuin Moby, Tina Turner, Nelly Furtado sekä viulisti Vanessa Mae.

“Enought”-videon julkaisemista ei ole vielä kerrottu suurelle yleisölle, mutta videon valmistamista käsittelevä videoklippi on jo laskettu yleisön nähtäväksi.

“My Winter Storm” -albumin kappaleet:

 1. Ite, Missa Est
 2. I Walk Alone
 3. Lost Northern Star
 4. Seeking for the Reign
 5. The Reign
 6. The Escape of the Doll
 7. My Little Phoenix
 8. Die Alive
 9. Boy and the Ghost
 10. Sing for Me
 11. Oasis
 12. Poison (Alice Cooper -cover)
 13. Our Great Divide
 14. Sunset
 15. Damned and Divine
 16. Minor Heaven
 17. Ciarán’s Well
 18. Calling Grace

Tarja Turunen esiintyy:

 • 18. lokakuuta 2008: Oktoberhallen (Wieze, Belgia)
 • 21. lokakuuta 2008: Hala Folimanka (Praha, Tsekki)
 • 22. lokakuuta 2008: Bonver Arena (Ostrava, Tsekki)
 • 24. lokakuuta 2008: Incheba Expo Arena (Bratislava,
 • 25. lokakuuta 2008: Cassosport Hall (Kosice, Slovakia)
 • 27. lokakuuta 2008: SKC (Belgrad, Serbia)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot