Conscious Youthsin "See Why" -albumi kaupoissa 17.9.

Conscious Youthsin promovalokuva. Harmaasävyisessä potretissa näkyy neljä miestä, joista keskimmäisellä pitkät parta ja hiukset. Hänen takanaan seisovilla miehillä lyhyt tukka ja löysät vaatteet yllään. Nelikko on mustaa taustaa vasten. Albumi kaupoissa 17.9.

Conscious Youthsin debyyttialbumi “See Why” julkaistaan keskiviikkona 17.9. “See Why” -albumi yhdistelee kiinnostavasti hiphopia, poppia ja reggaeta. Debyyttialbumin toinen singlelohkaisu “Play” jaettiin radioille elokuussa. Kappaleeseen valmistuu musiikkivideo syyskuun alussa.

Conscious Youths on valittu Snoop Doggin ja Sugarhill Gangin lämmittelijäbändiksi. Snoop Dogg konsertti on torstaina 28.8. Helsingin Jäähallissa ja Sugarhill Gang keikkailee 5.9. Nosturissa.

Conscious Youths on lasneerannut oman vaatemalliston elokuun aikana. Yhtyeen suunnittelemaa vaatemallistoa myydään kaikissa Suomen One Way -vaatekaupoissa. Mallisto pitää sisällään mm. erilaisia t-paitoja, huppareita, lippiksiä ja pipoja. Vaatemallisto laskettiin myyntiin 18. päivä kuluvaa kuukautta.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot