Creed julkaisee "Full Circle" -albumin 4.11.

 • Julkaistu 24.09.2009
 • Tagit:
 • Luettu 1452 kertaa

Creedin albumin "Full Circle" kannessa musta tausta ja sen keskellä jonkinlainen muki, jossa avaimia vieri vieressä. Kuvan yläosassa yhtyeen logo suurin kirjaimin. Kuvan alaosassa albumin nimi vaalealla värillä ja hävyttömän pienellä fontin koolla. Julkaistaan 4.11.2009

Yli 26 miljoonaa albumia myynyt ja Grammy-palkittu Creed (www.creed.com) julkaisee uuden “Full Circle” -albumin viiden vuoden tauon jälkeen. Albumin on tuottanut Howard Benson (My Chemical Romance, Daughtry, Motorhead, Papa Roach).

Kun yhtyeemme hajosi, kukaan ei uskonut, että palaamme yhteen. Mutta vuodet vierivät ja asiat muuttuivat. Tajusimme, että mitä olimme saavuttaneet yhdessä oli tärkeämpää kuin turhat yksittäiset asiat. Scott on nykyään nöyrempi mies. Hän kunnioittaa muita ja me kaikki olemme nyt aikuisia. Työskentelu studiossa oli tällä kertaa paljon sulavampaa. Olimme avoimia ja ajatuksemme osuivat yhteen, kertoo yhtyeen kitaristi Mark Tremonti.

Olen vihdoin sinut itseni kanssa. Albumin teko auttoi meitä selvittämään välejämme. Toisten ihnmisten on helppo kohdata epäonnistumisia, kun taas toiset kompuroivat ja oppivat läksynsä kanta pään kautta. Olen juuri sellainen ihminen, mutta nyt pystyn selviämään vaikeistakin tilanteista, kertoo laulaja Scott Stapp.

Ajatus uuden levyn julkaisemisesta syntyi, kun yhtye oli lähdössä kiertueelle alkuperäisellä kokoonpanolla. Albumin ensimmäinen singleohkaisu “Overcome” on jaettu radioille. Kuuntele kappale EMIn jukeboxista.

“Full Circle” -albumin kappaleet:

 1. Overcome
 2. Bread Of Shame
 3. A Thousand Faces
 4. Suddenly
 5. Rain
 6. Away In Silence
 7. Fear
 8. On My Sleeve
 9. Full Circle
 10. Time
 11. Good Fight
 12. The Song You Sing

Creed on:

 • Scott Stapp (laulu)
 • Mark Tremont (kitara ja taustalaulu)
 • Scott Phillips (rummut, perkussiot ja kosketinsoittimet)
 • Brian Marshallista (basso)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot