Joss Stone julkaisee "Colour Me Free" -albumin 4.11.

 • Julkaistu 25.09.2009
 • Tagit:
 • Luettu 1417 kertaa

Joss Stonen studioalbumin "Colour Me Free" etukannesas räiskyvä valokuva häkissä olevasta ihmisestä, joka on harmaasävyinen. Häkin ulkopuolella värikästä tekstiä punaisella ja violetilla värillä. Julkaistaan 4.11.2009

Brittiläinen soul-laulaja ja lauluntekijä Joss Stone julkaisee neljännen studioalbuminsa 4.11. Joss Stone sävelsi ja nauhoitti “Colour Me Free” -levyn äitinsä omistamalla Mama Stone´s -liveklubilla. Stone teki levyn yhdessä Jonathan Shortenin ja Conner Reevesin kanssa, joka oli myös tekemässä Stonen vuonna 2004 julkaistua menestysalbumia “Mind, Body & Soul”.

Pop, r´n´b, funk, hiphop ja gospel-soundeja sekoittavalla albumilla vierailee mm. Nas, Jeff Beck ja Raphael Saadiq. “Colour Me Free” on jatkoa Stonen vuonna 2007 julkaistulle “Introducing Joss Stone” -levylle. Albumin ensimmäinen singelohkaisu “Free Me” on jaettu radioille. Kuuntele kappale suoraan täältä.

“Colour Me Free” -albumin kappaleet:

 1. Free Me
 2. Could Have Been You
 3. Parallel Lines (featuring Jeff Beck and Sheila E.)
 4. Lady
 5. 4 And 20
 6. Big Ole Game (featuring Raphael Saadiq)
 7. Governmentalist (featuring Nas)
 8. Incredible
 9. You Got The Love
 10. I Believe It To My Soul (featuring David Sanborn)
 11. Stalemate (featuring Jamie Hartman)
 12. Girlfriend On Demand

Joss Stone

22-vuotias Joss Stone on myynyt yli 8 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti, ollut neljä kertaa Grammy-ehdokkaana, kolme kertaa Brit Award -kandidaattina, esiintynyt James Brownin, The Rolling Stonesin, Stevie Wonderin, Elton Johnin ja Patti Labellen kanssa ja ollut GAP-vaateketjun keulakuvana.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot