Kite julkaisee "II"-MCD:n.

  • Julkaistu 23.09.2009
  • Tagit:
  • Luettu 1564 kertaa

Kiten levyn "II" kannessa näkee vaaleankeltainen tausta, jonka keskellä sinertävä ympyrä, jonka sisällä ihmisen käsi. Ympyrän laidoilla neljässä ilmansuunnassa kirjaimia, joista muodostuu sana Kite ja "II" ilman lainausmerkkejä. Julkaistaan 19.10.2009

Ruotsin Tukholmasta käsin operoiva Kite (www.kitesweden.tk) on kahden hengen miehittämä bändiviritelmä, joka edustaa musiikillisesti electroa ja wavepop-genreä. Kaksikon uusin äänite on viisi biisiä sisältävä MCD-kiekko “II”. Uuden levyn antiin voi tutustua rajallaisessa määrin siirtymällä Kiten virallisille MySpace-sivuille.

Bändi on saanut kotimaassaan Ruotsissa suurta huomiota ja suosiota osakseen erityisesti sen jälkeen kun bändin kluoma “Ways To Dance” -biisi vietti Ruotsin kansallisen radioaseman soittolistalla laatuaikaa peräti kahdeksan peräkkäistä viikkoa. Kappaletta tituleerattiin mm. ruotsalaisjournalisti Fredrik Stragen sanoin yhdeksi parhaista biiseistä viimeisten 10 vuoden varrella.

Kiten uusin MCD-levy “II” tullaan julkaisemaan Progress Productionsin kautta lokakuun 19. päivä. Levy sisältää yhteensä viisi alla listattua kappaletta.

“II”-MCD:n kappaleet:

  1. Looking for Us
  2. What Have I Done
  3. Hills
  4. Cannonballs
  5. I Give You the Morning

Kaksikko esiintyy yleisölle seuraavan kerran Ruotsin Växjössä kuluvan kuukauden viimeisenä päivänä. Sen jälkeen Kiten tiimi nähdään Göteborgissa sijaitsevan Pustervikin lavalla 16. lokakuuta. Yhtye tullaan näkemään marraskuun kuudentena päivänä myös Helsingissä, sillä Kite on värvätty esiintymään elektronista musiikkia annostelevan Synapsi-kinkerin yhteyteen.

Kite on:

  • Christian Berg
  • Nicklas Stenemo

Kiten Nicklas Stenemo on aikaisemmin tehnyt musiikkia Melody Clubin, The Moen ja Venus Outbackin parissa. Myös Christian Berg on luonut mainetta Strip Musicissa, Yvonnessa ja The April Tearsin riveissä.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot