Dark Floors -traileri.

Pitkähiuksinen pikkutyttö hämärässä huoneessa, jossa hänen vasemmalla puolellaan mieshenkilö varjojen peittämänä katsoo tyttölasta silmiin. Tytöllä vakava ilme kasvoillaan. Taustalla näkyy ikkunan valkoiset verhot. Kuva: Solar Films

Dark Floors -kauhuelokuvan virallinen traileri on julkaistu. Tämähän on se elokuva, jonka innoittajana toimii suomalainen Euroviisut taannoin voittanut monsteribändi Lordi (www.lordi.fi). Bändin jäsenet myös vilahtavat leffassa, mutta eivät osallistu varsinaisesti elokuvan tapahtumiin muuten kuin toimittamalla kummitusten virkaa. Dark Floors on Suomessa kuvattu elokuva, jonka budjetti on tämän maan mittakaavasssa hulppea — noin 4,2 miljoonaa euroa. Elokuvassa näyttelee joukko suomalaisia ja myös ulkomaisia näyttelijöitä. Sen ensi-ilta koetaan helmikuun 8. päivä ensi vuonna.

Lordi esitteli elokuvan hiljattain Cannesin elokuvafestivaaleilla. Bändin nokkamies, Mr. Lordi, luonnehtii elokuvaa sanoin “traditionaalinen moderni kauhueokuva”, jossa käy vierailemassa hirviöitä ja jossa nähdään kauhistuttavia kohtauksia. Lordin lava-asujen innoittajina toimi joukko kauhuelokuvia, joten Mr. Lordin mukaan on vain luonnollista että bändi tekee osansa kauhuleffan luomiseksi.

Dark Floors -elokuvan traileri:

Lordi on:

  • Mr. Lordi (laulu)
  • Amen (kitara ja taustalaulu)
  • Kita (rummut ja taustalaulu)
  • OX (basso ja taustalaulu)
  • Awa (kosketinsoittimet ja taustalaulu)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot