Tagipilvi: lordi

"Music From Torne Valley" -levylle lisäpotkua Mr. Lordilta ja hänen kantapaikaltaan Meerin Grilliltä.

"Music From Torne Valley" -levyn etukannessa näkyy railakas punainen liekkimeri yläosassa ja sen alla jonkinlaisia fotoja kitarasta tai bassokitarasta. Kuvan tulimeriosuuden yllä lukee jonkinlaista tekstiä sinisellä värillä. Teksti on lukukelvotonta. Sisältää 15 kappaletta

Meerin Grilli sponsoroi “Music From Torne Valley” -kokoelmaa, ja mikä hienointa, Mr Lordi antoi nimensä Meerin Grillin mainossloganiin.

Kolmen retrohenkisen levyn jälkeen torniolainen Väylän Pyörre Records esittelee nyt “Music From Torne Valley” -kokoelmalla tämän päivän parasta torniolaaksolaista musiikkia, Tornion Kaakamosta Ruotsin Kiirunaan asti.

Jos levysarjan ykkösosa oli tehty Väylän parhaat –pohjalta sisältäen vanhojakin iskelmä- ja kansanmusiikki-äänityksiä (Schlagers & Folksongs), uudella levyllä on jopa tulokkaita, jotka eivät ole ennen levyllä esiintyneet.

Lordi: "Deadache".

Kotimainen monsterirokkia tarjoava Lordi (www.lordi.fi) tulee julkaisemaan “Deadache”-nimisen studioalbuminsa kansainvälisestä lokakuun lopussa. Levy julkaistaan Yhdysvalloissa 28.10. Kiekon tuottajana toimi Nino Laurenne, joka tuotti myös Lordin edellisen pitkäsoiton. Yhtye on luonnehtinut uusinta luomustaan tarttivaksi, melodiseksi hard rockiksi, mutta tällä kertaa kuuntelijoille tullaan tarjoamaan jonkin verran karkeammin höylättyä räimettä kuin edellisellä pitkäsoitolla. Bändin tuorein albumi on “The Arockalypse”. Se on myynyt maailmanlaajuisesti peräti 350 000 kopiota. Kiekko on julkaistu ympäri Tellusta — kiekko on julkaistu tähän mennessä ainakin yli 30 eri maassa. Täällä Suomessa lätty myi triplaplatinaa ja Saksassa kultaa. Saksan kultalevyraja on 100 000 kappaletta. Ruotsissa “The Arockalypse” on myynt kultaa, eli noin 40 000 kappaletta. Albumilta julkaistu singlevärssy “Hard Rock Hallelujah” on saavuttanut Saksanmaalla kultalevyrajan, eli 150 000 myydyn kappaleen rajapyykin. Lordin lokakuinenkin albumi tullaan julkaisemaan tämänhetkisten tietojen mukaan noin 30 maassa.

Lordi "Deliverance, a New World" -peliin.

Kotimainen hard rock -yhtye Lordi (www.lordi.fi) on Yhdysvalloissa julkaistun The Republican -lehden 6. perjantaina julkaistun painoksen mukaan osallistumassa roolipeliin. Bändi on huhujen mukaan solminut yhteistyösopimuksen Kahriptic Knights Publishing -nimisen firman kanssa, jonka kautta yhtyeen on tarkoitus tuoda esiin samantapainen roolipeli kuin “Dungeons & Dragons”. Lordin roolipeli on nimeltään “Deliverance, a New World”. Kyseessä ei ole videopeli, vaan pahvilaudan päälle kyhättävä fantasiaseikkailu. Tarkempia tietoja pelistä ei ole vielä tällä hetkellä saatavilla.

Dark Floors -traileri.

Pitkähiuksinen pikkutyttö hämärässä huoneessa, jossa hänen vasemmalla puolellaan mieshenkilö varjojen peittämänä katsoo tyttölasta silmiin. Tytöllä vakava ilme kasvoillaan. Taustalla näkyy ikkunan valkoiset verhot. Kuva: Solar Films

Dark Floors -kauhuelokuvan virallinen traileri on julkaistu. Tämähän on se elokuva, jonka innoittajana toimii suomalainen Euroviisut taannoin voittanut monsteribändi Lordi (www.lordi.fi). Bändin jäsenet myös vilahtavat leffassa, mutta eivät osallistu varsinaisesti elokuvan tapahtumiin muuten kuin toimittamalla kummitusten virkaa. Dark Floors on Suomessa kuvattu elokuva, jonka budjetti on tämän maan mittakaavasssa hulppea — noin 4,2 miljoonaa euroa. Elokuvassa näyttelee joukko suomalaisia ja myös ulkomaisia näyttelijöitä. Sen ensi-ilta koetaan helmikuun 8. päivä ensi vuonna.

Lordi esiintyy Rovaniemellä.

Tummanpuhuva ja uhkaava promokuva Lordi-bändin keulahahmosta, joka seisoo varjoissa. Olennolla on arpinen kasvo ja julma ilme. Sillä on mustasta nahasta luotu rintapanssari ja otsassa kaksi pientä sarvea. Kuva: Solar Films

Suomen Lordi (www.lordi.fi) uutisoi aikovansa esiintyä kotikaupungissaan Rovaniemellä joulukuun puolen välin paikkeilla. Bändi nimesi esiintymispaikakseen Lappi Areenan. Kyseessä on ensimmäinen keikka Suomessa sitten Yhdysvaltojen suuntaan tehdyn kiertueen jälkeen. Bändi on keikkaillut hiljattain mm. Ozzfestin lavalla ja yhdessä Type O Negativen kanssa. Musiikillisen ilakoinnin lisäksi Lordi on ottanut ratkaisevan askeleen kohti kauhuelokuvien hämäriä rajamaita, sillä yhtye tulee esiintymään Dark Floors -nimisessä suomalaisenssa produktiossa, jossa Lordin jäsenet käyvät vilauttelemassa naamareitaan. Yhtye ei tämänhetkisten tietojen mukaan soita musiikkia itse elokuvassa, mutta se on saanut kunnian säveltää musiikkia leffaa varten.

Käyttöehdot