Def Leppard julkaisi singlen Guitar Hero III: Legends of Rockille.

Guitar Hero III:n kansikuva, jossa näkyy pelin logo yläosassa ja sen alapuolella useita erilaisia rokkimuusikkoja, kuten KISSin kitaristi. Def Leppardia Guitar Heroon

Raskaan sarjan rokkimestari Def Leppard (www.defleppard.com) julkaisi eeppisen kolme biisiä kattavan kappalepaketin Guitar Hero III: Legends of Rock -peliin, jonka tarkoitus on antaa faneille yksinoikeudella mahdollisuus tutustua bändin tulevan “Songs from the Sparkle Lounge” -albumin biiseihin. Pitkäsoittohan julkaistaan vasta kuluvan kuukauden viimeisellä viikolla, mutta jo nyt “Nine Lives” -nimisen singlen kappaleet soivat kitarapelissä. Single on Def Leppardin yhdessä country-musiikin asiantuntija Tim McGrawin yhteistyön synnyttämä hedelmä. Sen kappaleet sisältyvät uuden studioalbumin soittolistalle. Uusi kiekko on seuraaja bändin vuonna 2006 luomalle “Yeah!”-kiekolle. Kolme vuosikymmentä kestänyt ura saa ensimmäistä kertaa pariin vuoteen uutta albumimateriaalia meriittilistaansa huhtikuun 29. päivä.

Guitar Hero III: Legends of Rockiin julkaistu kappalepaketti sisältää live-versiot biiseistä “Photograph” ja “Rock of Ages”, jotka molemmat ovat listahittejä yhtyeen platinaa myyneeltä “Pyromania”-albumilta.

Def Leppardin laulaja Joe Elliott on kommentoinut Guitar Heron kanssa yhteistyön harjoittamisen olevan aivan uusi ja kiehtova tapa osoittaa faneille kiitollisuutta. Elliott kertoo omakätisten kokemusten mukaan olevan erittäin addiktoivaa pelata kyseistä kitarasankaripeliä, sillä mitä enemmän sitä pelaa, sitä houkuttelevammaksi se muuttuu. Guitar Hero on hyvin suosittu pelialusta kaikenlaisen musiikin ystäville — osa pelin pelaajista on DL:n faneja, joten vokalistin mukaan “Nine Lives” -singlen julkaiseminen ensimmäiseksi juuri tällä tavalla on vallan fantastista.

RedOctanen julkaisupäällikkö kertoo firman olevan äärimmäisen ilahtunut saadessaan toimia partnerina Def Leppardin kaltaisen suositun rock-yhtyeen kanssa. Def Leppard on RedOctanen edustajan mukaan todellinen rokkimusiikin keulakuva. Bändin tarjoama mahdollisuus julkaista “Nine Lives” faneille yksinomaan Guitar Hero III:n kautta ladattavana biisisettinä ennen albumin ilmestymistä on bändiltä faneille kiitollisuudenosoitus. Single tullaan julkaisemaan myöhemmin iTunesinkin välityksellä. Kappalepaketti on mahdollista ladata myöhemmin myös Xbox LIVE Marketplacen katuta Xbox 360 -videopelikonsolia varten, sekä lisäksi myöhemmin Playstation Storesta Playstation 3 -konsolia varten 24. päivä tätä kuukautta.

Def Leppardin remmi uutisoi aivan hiljattain niistä syistä, joiden takia se päätti perua esiintymiset 18. ja 19. päivä tätä kuukautta Grand Rapidsissa ja Detroitissa, Yhdysvalloissa. Keikat otettiin pois esiintymisaikataulusta sen takia, että yhtyeen laulaja Joe Elliott kärsii tällä hetkellä hengitystieinfektiosta. Bändi kommentoi, että viime viikolla bändi joutui perumaan neljä keikkaa Kanadassa, koska Joe on saanut jonkinlaisen infektion henkireikäänsä. Keikkailun oli tarkoitus käynnistyä jälleen tänään perjantaina, mutta Joe ei ole vielä parantunut, joten keikkoja jouduttiin taas perumaan. Grand Rapidsin ja Detroitin keikat on siirrettyä myöhemmäksi ajankohdaksi. Uusia esiintymispäivämääriä ei ole varmistettu vielä. Yhtye pahoittele yleisölle aiheuttamaansa vaivaa. Aikaisemmin ilmoitettu lupaus esiintymisestä Helsingin Jäähallissa on edelleen voimassa. Suomalainen yleisö pääsee nauttimaan brittiläisen Def Leppardin musisoimisesta keskiviikkona 4. kesäkuuta.

Bändin tulevan albumin, nimeltään “Songs from the Sparkle Lounge”, kunniaksi aloitettiin kiertue aikaisemmin huhtikuun puolella. Tuleva pitkäsoitto ilmestyy levykauppoihin kuluvan kuukauden lopussa Riffolan, Islandin ja Universal Musicin kautta. Kiekko sisältää 11 uutta biisiä. Kappaleet ovat ensimmäisiä uusia värssyjä sitten vuoden 2002, jolloin orkesterilta ilmestyi “X”-niminen lätty. “Songs from the Sparkle Lounge” nauhoitettiin viime vuonna kuukauden päivät kestäneen studiosession aikana Joe Elliottin Dublinissa sijaitsevassa studiossa.

Def Leppard on:

  • Joe Elliott (laulu)
  • Phil Collen (kitara ja taustalaulu)
  • Vivian Campbell (kitara, taustalaulu)
  • Rick Savage (basso ja taustalaulu)
  • Rick Allen (rummut)

Guitar Hero -peleissä pelaajalle annetaan kouraan kitaranmuotoinen peliohjain, jolla hänen on yritettävä simuloida pelissä soitettavia rock-kappaleita soittamalla nuotteja samaa rataa kun niitä ilmestyy monitorille.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot